Assalammualaikum Sisters!

Baru - baru ni, masa Niny tengah membelek social media personal Niny, ada ternampak beberapa kawan - kawan Niny yang menyambut Anniversary.

Bahagia nampak kawan - kawan Niny. Alhamdulillah, Niny doakan mereka semua dipanjangkan umur dan dikurniakan kebahagiaan yang berpanjang dalam rumah tangga. Insya Allah.

Macam kawan - kawan, Niny pun suka share gambar - gambar kenangan di social media. Ye lah, kita kan dah jarang sangat nak cuci gambar dan masukkan dalam album macam dulu - dulu (ingat tak?), jadi social media ni jadi pengganti pada album tu.

Tapi, tak ramai yang bercerita apa yang terjadi di sebalik gambar - gambar tu.

So, Niny nak ambil kesempatan ni untuk share dengan Sisters semua apa yang Niny dan Suami selalu buat pada ulang tahun perkawhinan kami.

Apa yang kami buat mungkin lain sedikit dari biasa.

Elakkan Sebarang Gangguan Luar

Niny dah berkahwin selama 8 tahun, dan Alhamdulillah, kami dikurniakan 3 orang cahaya mata. Setiap kali tiba Anniversary, suami Niny akan book hotel & akan hantar anak - anak Niny ke rumah mertua atau ke rumah makcik Niny (Alhamdulillah ada family yang duduk dekat dan sayang sangat dengan anak - anak Niny).

Selalunya, Suami Niny akan book hotel thru Air B&B je sebab murah dan selalunya hotel / bilik sangat bersih & cukup peralatan. Penting untuk murah, bersih & cukup peralatan ni sebab kami cuma gunakan bilik / hotel ni paling lama dalam 4 jam sahaja, tak bermalam pun.

Haaa....pelik tak kenapa guna bilik sekejap je?

Sebab dia ada dekat point di bawah ni.

Lakar Perjalanan Rumah Tangga

Bagi Niny dan Suami, romantic dinner ke, anniversary shopping ke bukanlah " big event " yang kami nantikan.

The thing that we most look forward to is this.

Copyright © 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram