Untuk masa terhad, dapatkan Melur Regal dengan tawaran DISKAUN SEHINGGA RM 200.

KELEBIHAN MELUR REGAL

Gaya Elegan Sopan hanya dengan Sekali Sarung 

1

2

3

Rekaan Instant Satu Muka

Dengan hanya sekali sarung, Melur Regal bakal menyerlahkan sisi elegan dan anggun dalam diri anda tanpa mengabaikan gaya sopan.

1 Tudung Dalam Pelbagai Saiz

Masih mengekalkan tujuan utama muslimah memakai tudung, Melur Regal memberi anda penjimatan berganda apabila anda boleh menggayakan sehelai tudung dalam saiz berbeza sama ada saiz normal atau labuh.

Matte Satin Silk Eksklusif & Mewah 

Melur Regal yang membawa konsep "simple yet elegant" akan memberikan anda keselesaan yang maksimum dek kerana fabriknya yang lembut, ringan dan tampak mewah.

Ciri - Ciri Lain Melur Regal

Sesuai untuk pelbagai saiz muka

Melur Regal mengatasi masalah tudung instant ketat/longgar dengan adanya getah yang stretchable pada bahagian tepi telinga.

Loose Flair

Ibarat kuasa magik, bukan sekadar anggun, tudung "loose style" ini memberikan efek kurus dan anti-tembam pada wajah anda.

Instant Drape Design

Bersiap hanya dalam 15 saat, gaya tudung anda pasti cukup sempurna dengan alunan Melur Regal yang cantik dan flowy.

Sejuk & selesa

Tidak hanya sekadar cantik, sentuhan pertama pada Melur Regal akan membuatkan anda terpesona dengan materialnya yang sejuk dan selesa.

Versatil

Tidak perlu bosan dengan hanya satu gaya tudung, Melur Regal menampilkan kelainan dengan pelbagai style dalam satu tudung.

Tidak terlalu jarang

Dengan tahap kelegapan 7/10, anda tidak lagi perlu rasa rimas memakai inner neck untuk menutup leher.

Melur Regal untuk siapa?

Muslimah Moden

Hilangkan stigma tudung singkat dalam berfesyen kerana anda ialah muslimah moden masa kini yang lebih bijak membuat pemilihan. Melur Regal memberikan anda ruang untuk menerokai dunia fesyen muslimah yang patuh syariah.  

Wanita berkerjaya

Wanita bekerjaya pastinya perlu menampilkan pemakaian yang sentiasa kemas, cantik dan berkaliber. Kombinasi tudung ringkas dan moden ini akan lebih menonjolkan keyakinan anda di hadapan khalayak umum.

Ibu yang sentiasa sibuk

Kesibukan kerja harian bukanlah penghalang untuk anda menjaga penampilan. Melur Regal adalah tudung instant yang paling sesuai, mudah, cepat dan menawan untuk anda yang sentiasa sibuk.

Langkah Pemakaian Melur Regal

SARUNG

1

SIAP

2

Lagi Jimat Dengan Pakej Melur Regal

Untuk masa yang terhad, dapatkan Melur Regal dengan harga pakej yang sangat jimat.
(FREE INNER & BROOCH SEMENTARA STOK MASIH ADA)
magic-wandusersleaf
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0