Teruskan Beristiqamah Dengan Tenang

 Tak melorot, sejuk, ringan dan sangat selesa, sampai terlupa pakai handsock!
Penerangan Hijrah Handsock Dalam 1 Minit. Tekan Butang Play
Hijrah Handsock Logo

"Dalam banyak - banyak brand yang saya beli, Hijrah lah yang saya paling suka. Tak gatal, tak ketat, tak melorot."

 @aishahzariths
 Instagram
Hijrah Handsock Logo

"Dah pakai, memang best sangat & selesa. Repeat beli another 3 pairs"

 @kakakhawa_hj
 Instagram

Hilangkan Perasaan Was - Was

Tak perlu tarik - tarik lagi

Dengan getah yang dijahit di bahagian atas lengan, mencengkam rapi & lembut tanpa berbekas dan memastikan handsock tidak melorot.

Dari Saiz S ke XXL

Hanya dengan satu design yang sama, Hijrah Handsock muat sesuai untuk pelbagai saiz tangan.

Simple & Elegan

Design minimalist bukan sahaja nampak kemas & elegan, malah senang untuk dijaga & dicuci.
BELI SEKARANG

Bukan itu sahaja,
Hijrah Handsock juga

Ringan, rasa seperti tidak memakai apa - apa
Memeri (stretch) 4 penjuru sesuai untuk pelbagai size tangan
Diperbuat daripada kain cotton berkualiti tinggi
Mempunyai poros halus supaya tangan tidak panas & berpeluh

Pelbagai Pilihan warna

Klik pada gambar dan swipe ke kanan untuk tengok warna penuh

Dipercayai lebih 3,800+ Pengguna

Testimoni dari pengguna Hijrah Handsock
  • "Dah banyak kali beli handsock dari brand lain rasa tertipu. Tapi dengan brand NS ni saya suba sekali sarung je. Ya Allah, syukurnya saya berpuas hati terletak elok, nampak kelas."
    Norsiah Md Isa
    Johor Bahru
  • "Selesa sangat. Tak panas. Tak ketat sehingga membekas kulit."
    Sharifah Firdaus
    Sungai Buloh
  • "Handsock material sedap. Tak panas & selesa. Tak gatal & tak melorot."
    Norazila Abu Bakar
    Kajang
  • "Kain lembut, tak panas & tak melorot. Selesa sangat - sangat. Saya ada banyak jenis handsock tapi Hijrah ni paling best."
    Shimah Abbas
    Bayan Lepas

Harga Hijrah Handsock

SEPASANG

RM 25
Tiada Percuma

Beli 1 pasang

3 PASANG

RM 75
PERCUMA 1 PASANG*
JIMAT RM 25

Beli 3 Percuma 1

4 PASANG

RM 100
PERCUMA 2 PASANG*
JIMAT RM 50
Beli 4 percuma 2
* Warna untuk free handsock akan dipilih secara random dan akan dimasukkan ke dalam parcel semasa proses pembungkusan

Soalan Lazim

Ada saiz?

Hijrah Handsock cuma didatangkan dalam satu saiz sahaja, tapi muat dari size S sehingga XXL.

Saiz Hijrah Handsock seperti berikut:-

Panjang : +- 33 cm
Pergelangan Tangan : +- 14 cm
Hujung Lengan (bergetah) : +- 21 cm & memeri ke maksimum +- 34cm

*ralat ukuran +- adalah dari 1cm ke 2 cm

Panjang sampai mana?

Panjang Hijrah Handsock ialah +- 33 cm ataupun lebih kurang setengah jengkal di atas siku.

Boleh pilih warna yang free tu?

Untuk warna yang free kami akan bagi secara random & akan dimasukkan ke dalam parcel semasa proses pembungkusan.

Kami akan cuba untuk tidak beri warna yang sama dengan yang dibeli, tertakluk kepada stok.

Harga termasuk postage?

Harga tidak termasuk postage.

Bila order akan di pos?

Order akan dipos pada keesokan hari bekerja (Isnin - Jumaat)

Selepas pakai akan kembang?

Hijrah Handsock akan kembali ke bentuk asal setiap kali selepas cucian.

Boleh basuh pakai mesin?

Hanya perlu rendam dalam air sabun, bilas dan kemudian gantung untuk dikeringkan.

Untuk cucian mesin, disarankan untuk menggunakan setting "delicate".
1
SHIPPING
1
Hijrah Handsock In Urban
Hijrah Handsock In Urban × 1
-
+
RM25.00
x
1
[NOTICE] Hijrah Handsock BUY 3 FREE 1 / BUY 4 FREE 2 (colors for free handsock will be given randomly))
[NOTICE] Hijrah Handsock BUY 3 FREE 1 / BUY 4 FREE 2 (colors for free handsock will be given randomly)) × 1
-
+
RM0.00
x

Subtotal RM25.00
Total RM25.00

Pilih Hijrah Handsock Anda

Tekan kotak kosong di hadapan nama produk untuk membuat pilihan. Tekan butang biru di bahagian belakang nama produk untuk lihat warna produk.

Products
Qty
Price
Hijrah Handsock In Urban x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Teal x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Plum Berry x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Fairy Dust x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Chocolate x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Anchor x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Offwhite x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Misty Blue x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Dove Grey x1
-
+
RM25.00
Hijrah Handsock In Black x1
-
+
RM25.00

WHAT'S INCLUDED IN YOUR PLAN?

Hijrah Handsock In Urban

Customer Information

Shipping Method

Order Summary

Have a coupon? Click here to enter your code
Product
Total
1
Hijrah Handsock In Urban
Hijrah Handsock In Urban × 1
RM25.00
1
[NOTICE] Hijrah Handsock BUY 3 FREE 1 / BUY 4 FREE 2 (colors for free handsock will be given randomly))
[NOTICE] Hijrah Handsock BUY 3 FREE 1 / BUY 4 FREE 2 (colors for free handsock will be given randomly)) × 1
RM0.00
Subtotal RM25.00
Total RM25.00

Note

Note Giftcard

All transactions are secure and encrypted. Credit card information is never stored on our servers.

  • Pay using Internet Banking (FPX) - Malaysia Banks Only

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

We Respect Your Privacy & Information
Apa kata pengguna

Misi Menutup aurat dengan lebih sempurna

Salam saya Niny, founder dan product designer di Nyleascarf. 

Muslimah Fashion is my passion, tapi saban hari Niny risau dengan perkembangan Muslimah Fashion yang makin tidak mengikut syariat.

Disebabkan kerisauan itu, Niny lancarkan satu Misi Menutup Aurat Dengan Lebih Sempurna menggunakan brand Nyleascarf, bukan sahaja melalui produk kami tetapi juga dari segi penampilan kami.

Niny berharap jihad kecil kami dapat memberikan impak yang baik kepada Muslimah - Muslimah di luar sana.

"Dunia adalah perhiasan, dan sebaik - baik perhiasan dunia adalah wanita yang solehah" [Riwayat Muslim (715)]

And as always, thank you for making Nyleascarf a part of your journey in covering your modesty.

Love,
Niny
© Copyright 2021. All rights reserved. Nyleascarf

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

 

Disclaimer :

 

“Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site https://nyleascarf.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners””Privacy Policy – Term & Conditions”

 

arrow-right