Jimat Masa & Elektrik Pakai Iron ni

Jom tengok Niny terangkan pasal iron ni
YouTube video

Promo Bulan Feb Akan dapat semua ni

Philips XXL Iron Board - FREE
Philips Handheld Steamer - FREE
Postage - FREE ke seluruh Malaysia
2 Tahun Waranti
RM 50 Nyleascarf Voucher  (UNTUK 10 PEMBELI TERAWAL)

Serendah RM 157 

Boleh dapat iron yang 

Senang Simpan

Design kompak tanpa wayar berselirat. Senang nak simpan dan tak sakit mata.

Laju Menggosok

Steamplate yang licin laju je nak gosok tu, tak sangkut.

Tak Terbakar

Gerenti tak ada baju yang terbakar sebab iron ni auto kawal suhu.

Semua Boleh

Cotton, Silk, Rayon...tak ada masalah pun nak gosok semua material tu.

Stim Suhu Tinggi

Boleh gosok sampai 6 helai baju sekali gus. Jimat masa, jimat elektrik.

Anti Calar

Butang besi, manik? Gosok je, jangan takut tak calar. 

Dapatkan Sekarang

Secara Cash Atau Ansuran

12 Bulan Ansuran / Cash

Gunakan kad kredit bagi 12 bulan bayaran ansuran tanpa interest. Hanya untuk kad kredit dari bank - bank berkenaan

Bank Yang Terlibat

Affin Bank
CIMB
Hong Leong
HSBC
Maybank
Public Bank
RHB
Standard Chartered
Dapatkan sekarang

Soalan Lazim

Bank lain tak boleh ke?

Maaf tak boleh. Kami cuma ada partnership dengan bank yang dinyatakan di atas sahaja.

Macam mana nak claim warranty?

Hantarkan kepada kami dan kami akan tolong uruskan berkenaan dengan warranty

Free Postage?

Betul, free postage ke seluruh Malaysia.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0