Jimat Masa & Elektrik Pakai Iron ni

Jom tengok Niny terangkan pasal iron ni
YouTube video

Promo Bulan Feb Akan dapat semua ni

Philips XXL Iron Board - FREE
Philips Handheld Steamer - FREE
2 Tahun Warranty

Satu Harga Dapat Semua (Includes Shipping!)

RM 2,009
Breakdown

Iron - RM 1,889
(Free Ironing Board, Handheld Steamer & 2 Tahun Warranty)

Shipping - RM 120 

BELI SEKARANG

Link ni akan bawa ke Whatsapp Niny ❤️

Kenapa ramai yang suka dengan iron ni

Senang Simpan

Design kompak tanpa wayar berselirat. Senang nak simpan dan tak sakit mata.

Laju Menggosok

Steamplate yang licin laju je nak gosok tu, tak sangkut.

Tak Terbakar

Gerenti tak ada baju yang terbakar sebab iron ni auto kawal suhu.

Semua Boleh

Cotton, Silk, Rayon...tak ada masalah pun nak gosok semua material tu.

Stim Suhu Tinggi

Boleh gosok sampai 6 helai baju sekali gus. Jimat masa, jimat elektrik.

Anti Calar

Butang besi, manik? Gosok je, jangan takut tak calar. 

Jangan Miss Offer Ni

Klik link di bawah untuk terus Whatsapp Niny, OK?
BELI SEKARANG

Frequently Asked Questions

Berapa harga iron ni?

RM 1,889.00 sahaja.

Macam mana nak claim warranty?

Hantar kepada kami, dan kami akan uruskan semuanya.

Postage berapa?

RM 120

From Malaysia all the way to Singapore.

Dapat berapa item?

Dapat 3 Item semuanya
Iron, Ironing Board & Handheld Steamer
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0