Terima Kasih daftar untuk pelancaran Musalmah Royale ni.

Lepas ni, kalau ni first time subscribe ke kami, akan dapat email untuk confirmkan subscription. Pastikan klik "accept" dalam email tu, kalau tak, kami tak dapat nak hantar reminder nanti.

Untuk yang pernah dapat email kami sebelum ni (pernah subscribe), anda akan dapat email TERIMA KASIH dari kami, untuk mengesahkan email anda dah diregisterkan untuk reminder.

Kalau tak ada email dalam inbox dalam masa 5 minit ni, cuba check dalam Spam.

Kalau ada apa-apa masalah, boleh whatsapp terus dengan "Customer Experience Executive" kami, Cik Aliah di +601110066553. Dia akan bantu.

P/S: Cuma yang berdaftar je yang dibenarkan untuk beli dulu tau. So, bila dapat reminder nanti cepat-cepat klik ok? Jadi yang terawal untuk dapatkan hadiah-hadiah tu.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0