Jangan Terlepas Hadiah Bernilai RM 505!

Cepat Bersiap, Kekal Bergaya
Tak perlu GOSOK, tak perlu PIN, tak perlu PENING matching inner.

Sis cuma perlu #SARUNGSIAP..!
YouTube video
Penat kan? Terkejar - kejar masa nak uruskan rumah lah, nak uruskan anak - anak, nak siap pergi bekerja lah.

Belum lagi nak fikir tudung mana nak pakai, nak matchkan dengan baju, nak gosok lah (kadang - kadang dah gosok pun masih berkedut!)...belum masuk lagi bab nak styling pulak!

Nak pakai tudung sarung je, kadang - kadang bosan jugak. Nampak spesen je...teringin jugak nak buat styling cantik - cantik.

Penat kan? Stress kan?
Daftar Sekarang
Jangan Terlepas
Material sejuk, flowy & ironless. Sesuai untuk anyone yang nak cepat bersiap tapi bergaya at the same time.
Syamim Afiqah
Ampang, Selangor

Kami Faham!

Sebab tu kami hasilkan Melur Express. Sis dah tak payah nak fikir, nak stress pasal pakai tudung lagi.

Janji #SARUNGSIAP dengan 3 benda yang paling penting yang ada pada Melur Express ni :-

Dual Stitch

Melur Express dah pun di design dengan 2 jahitan tepi untuk pastikan keselesaan bila disarung dan untuk dapatkan "loose flair" effect shawl. 

Tak perlu pun pin, plus, loose flair tambah lagi efek muka runcing.

Grab & Go!

Material Premium Arabian Moss Crepe yang digunakan memang tak renyuk. Bila tak renyuk, tak perlu lah gosok. 

Cuma capai dan sarung je. Kan senang.

Eh, match ke tak?

Melur Express dah pun didatangkan dalam satu set inner dan tudung sedondon.

Dah, jangan pening - pening nak matchkan inner dengan tudung tu. 
Daftar Sekarang

1...2...Eh da siap?

Betul, tak sempat kira sampai tiga pun dah siap.

Dengan Melur Express ni, tanpa styling pun dah cantik.

Cuba tengok video tutorial di bawah ni.
YouTube video

Bukan Moss Crepe Biasa

Sis mungkin pernah pakai Moss Crepe. 

Tapi, Sis pernah tak dengar pasal Arabian Moss Crepe yang kami gunakan untuk Melur Express ni?

Premium Arabian Moss Crepe

Gred Moss Crepe yang tertinggi, sangat lembut dan mesra dengan kulit.

Memeri 4 Penjuru (4 Way Stretch)

Untuk keselesaan maksimum

Sejuk

Lubang mikro yang terdapat pada seluruh material memberi pengudaraan yang baik dan sejuk.
Daftar Sekarang

Didatangkan Dalam 12 Pilihan Warna

Warna - warna soft dan pastel yang sangat senang nak dipadankan dengan pelbagai baju.

Sejuk memakai, sejuk lagi mata memandang.
Daftar Sekarang

Apa Kata Pengguna ?

Sepanjang 2 tahun Melur Express ni dikeluarkan, banyak feedback - feedback yang kami dapat dari pengguna Melur Express.

Ni antara feedback - feedback yang kami terima

Berapa Harga? Ada Special Price?

Untuk koleksi Melur Express kali ni, kami nak bagi hadiah bernilai RM 505 dan RM 460!

Tapi, untuk dapat hadiah - hadiah ni, Sis kena jadi 10 pembeli terawal.
Jadi, jangan terlambat tau. Daftar sekarang supaya tak terlepas offer ni.

Tepat masa launch (27/10/2021, pukul 9 malam) kami akan hantar invitation melalui Whatsapp dan Email.

Invitation ni cuma akan dihantar pada yang mendaftar sahaja.

Klik butang Daftar Sekarang ni bawah ni!
Daftar Sekarang

Pertanyaan Lazim

Boleh beli 1 pasang je?

Boleh, harga 1 pasang RM 69. Tapi rugi kalau Sis beli sepasang je, tak dapat harga promo dan tak berpeluang untuk dapat hadiah - hadiah yang best.

Size dia macam mana?

Ukuran Melur Express:-

(L) +- 1.5 mtr x (W) +- 0.5 mtr.

Dan bukaan muka +- 28cm.

Ditambah lagi, material Premium Arabian Crepe ni stretchable (4 penjuru) jadi kalau size muka lebih dari bukaan pun masih selesa untuk dipakai.

Sekali dengan pos ke?

Tak, kos penghantaran beras

Ada COD tak?

Tak, kami tak sediakan perkhidmatan COD. 

Berapa lama tawaran ni?

Tawaran ni untuk 3 hari sahaja, bermula 28/10/2021 - 30/10/2021

Semua pembelian akan dapat sekali dengan Inner?

Betul, Melur Express ni dia set. Akan dapat sekali dengan matching Inner.
Nyleascarf Logo
© Copyright 2021. All Rights Reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

 

Disclaimer :

 

“Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site https://nyleascarf.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners””Privacy Policy – Term & Conditions”

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0