(14 customer reviews)

[NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)

RM0.00

This is just a notice for FREE Hijrah Handsock. This is NOT an actual item.

Description

This is just a notification of combo price with free items for hijrah handsock. It is not an item.

All free items will be selected at random during postage.

All items exclude postage

14 reviews for [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)

  1. Nur Adibah Binti Kasim (verified owner)

    Kain lembut…sangat selesa…warna cantik-cantik…confirm akan repeat order lg😊

    Helpful?
    0 0
  2. Haziqah Hasmi (verified owner)

    Great

    Kain best sgt, tak melorot, tak jarang, kain sangat soft sesuai untuk i yang baru 1st time try

    Helpful?
    0 0
  3. Nurhafifah Abd Rahim (verified owner)

    the best

    Selesa, good packaging and very good customer service

    Helpful?
    0 0
  4. Roziyana (verified owner)

    Tak pandang yang lain

    Material mmg best, warna cantik2, tidak melorot, jahitan kemas 👍🏼😍

    Helpful?
    0 0
  5. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful?
    0 0
  6. Farah Hazwani (verified owner)

    Selesa pakai tak panas

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful?
    0 0
  7. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Sangat selesa..

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful?
    0 0
  8. nor suhaida (verified owner)

    recomended handsock

    kain lembut. tidak panas . Menutup aurat lebih sempurna dengan tanpa alasan . InshaAllah

    Helpful?
    0 0
  9. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    The best ever

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

    Helpful?
    1 0
  10. nadhirah syafiqah (verified owner)

    comfortable

    Helpful?
    0 0
  11. Norlaila (verified owner)

    Review Ns

    Kain sangat lembut selesa tidak panas dan canteq. Penghantaran nya cepat dan promosi yang sangat menarik. Beli 4 percuma 2

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful?
    0 0
  12. Madam HAQ (verified owner)

    love sangatttttttttttttttttttttttttttttttt

    Cantik sangat, berbaloi beli, kain tidak panas, cuma kalau agak berisi ketat sikit bahagian atas lengan, kalau boleh ada ciri untuk ketak dan longgarkan..cuma kain dan overall memang tip toppppppppppppppppppppp........cantikkkkkkkkkkkkkkk......sukaaaaaaaaaaaa

    Helpful?
    1 0
  13. Rohani (verified owner)

    Sejuk selesa dan kemas

    Alhamdulillah pertama kali beli handsock yg menepati citarasa...InsyaAllah akan repeat oder lg...

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful?
    1 0
  14. Ungku Yusnidal Ungku Ahmad (verified owner)

    Review Nypleascarf

    Kain handscarf ini lembut dan sejuk. Warna yg ada pun menarik. Penghantaran yg cepat dan dapat percuma satu bila beli 3pcs. Handsock tak menurun bila diguna . Saya puas hati.

    Helpful?
    1 0
Add a review

Your email address will not be published.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0