Teruskan Beristiqamah Dengan Tenang

Tak melorot, sejuk, ringan dan sangat selesa, sampai terlupa pakai handsock!
YouTube video
Penerangan Hijrah Handsock Dalam 1 Minit.

Tekan Butang Play
Hijrah Handsock Logo

"Dalam banyak-banyak brand yang saya beli, Hijrah lah yang saya paling suka. Tak gatal, tak ketat, tak melorot."

  @aishahzariths
Hijrah Handsock Logo

"Dah pakai memang best sangat & selesa. Repeat beli another 3 pairs."

  @kakakhawa_hj

Hilangkan Perasaan Was-Was

Tak perlu tarik - tarik lagi

Dengan getah yang dijahit di bahagian atas lengan, mencengkam rapi & lembut tanpa berbekas & memastikan handsock tidak melorot.

Dari Saiz S ke XXL

Hanya dengan satu design yang sama, Hijrah Handsock muat untuk pelbagai saiz tangan. One Size Fits All.

Simple & Elegan

Design minimalis bukan sahaja nampak kemas & elegan, malah senang untuk dijaga & dicuci.
Beli Sekarang

Bukan Itu Sahaja, Hijrah Handsock Juga

Ringan, rasa seperti tidak memakai apa - apa
Memeri (stretch) 4 penjuru sesuai untuk pelbagai size tangan
Diperbuat daripada kain cotton berkualiti tinggi
Mempunyai poros halus supaya tangan tidak panas & berpeluh

Pelbagai Pilihan Warna

Klik pada gambar dan swipe ke kanan untuk tengok warna penuh

Dipercayai lebih 3,800+ pengguna

Testimoni dari pengguna Hijrah Handsock

Tekan butang biru putih kecil di bawah testimoni untuk tengok testimoni lain
  • "Dah banyak kali beli handsock dari brand lain rasa tertipu. Tapi dengan brand NS ni saya cuba sarung sekali je. Ya Allah, syukurnya saya berpuas hati terletak elok, nampak kelas."
    Norsiah Md Isa
    Johor Bahru
  • "Selesa sangat. Tak panas. Tak ketat sehingga membekas kulit."
    Sharifah Firdaus
    Sungai Buloh
  • "Handsock material sedap. Tak panas & selesa. Tak gatal & tak melorot."
    Norazila Abu Bakar
    Kajang
  • "Kain lembut, tak panas & tak melorot. Selesa sangat - sangat. Saya ada banyak jenis handsock tapi Hijrah ni paling best."
    Shimah Abbas
    Bayan Lepas

Dipercayai Lebih 3,800+ Pengguna

Sebahagian dari testimoni pengguna Hijrah Handsock

Harga Hijrah Handsock

Lebih Banyak, Lebih Jimat

SEPASANG

RM 25
Tiada Percuma
beli 1 pasang

3 PASANG

RM 75
PERCUMA 1 PASANG*
JIMAT RM 25
beli 3 percuma 1

4 PASANG

PALING LARIS
RM 100
PERCUMA 2 PASANG*
JIMAT RM 50
beli 4 percuma 2
* Warna untuk free handsock akan dipilih secara random dan akan dimasukkan ke dalam parcel semasa proses pembungkusan

Pertanyaan Lazim

Ada saiz?

Hijrah Handsock cuma didatangkan dalam satu saiz sahaja, tapi muat dari saiz S senhingga XXL.

Saiz Hijrah Handsock seperti berikut :-

Panjang : +- 33 cm
Pergelangan Tangan : +- 14 cm
Hujung Lengan (bergetah) : +- 21cm & memeri sehingga maksimum +- 34cm

*ralat ukuran +- adalah dari 1 cm ke 2 cm

Panjang sampai mana?

Panjang Hijrah Handsock ialah +- 33cm, ataupun lebih kurang setengah jengkal di atas siku.

Boleh pilih warna yang free tu?

Untuk warna yang free kami akan bagi secara random & akan dimasukkan ke dalam parel semasa proses pembungkusan.

Kami akan cuba untuk tidak beri warna yang sama dengan yang dibeli, tertakluk kepada stok.

Harga termasuk postage?

Harga tidak termasuk postage / caj penghantaran.

Bila order akan di pos?

Order akan di pos pada keesokan hari bekerja (Isnin - Jumaat).

Selepas pakai akan kembang?

Hijrah Handsock akan kembali ke bentuk / saiz asal setiap kali selepas cucian.

Boleh basuh pakai mesin?

Untuk cucian mesin, disarankan untuk menggunakan setting "delicate wash".

Ada COD?

Maaf, kami tidak menawarkan servis COD

Dapatkan Hijrah Handsock Sekarang

KLIK SINI

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

 

Disclaimer :

 

“Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site https://nyleascarf.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners””Privacy Policy – Term & Conditions”

arrow-right
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0