New Arrivals

Top Selling

Shop by collection

Our Mission

Encouraging Muslimah To Cover Their Aurah

At Nyleascarf we strive to provide comfortable Muslimah Wear whilst covering your Aurah
Nyleascarf Bawal Malika

Connect With Us

Mana yang salah kita usaha perbetulkan, sama-sama kita usaha untuk jadi wanita yang lebih baik. InsyaAllah

Labuh Khimar code Taupe

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupauratdengansempurna
...

44 0

Selagi mana kita masih diberikan Hidayah itu tandanya Allah masih sayangkan kita. Jangan sampai satu saat Allah tidak lagi memandang kita dengan rasa kasih & sayangnya.

Labuh Khimar code DARK OLIVE. Link di bio ig

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupaurat
...

96 0

Sebenarnya bila kita pakai tutup aurat ni lah yang nampak paling cantik. Cantik di mata Allah yang paling utama ❤️

Labuh Khimar code Hazel. LINK DI BIO IG

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupaurat
...

45 2

Tutup aurat bukan untuk orang tertentu tapi tutup aurat diwajibkan untuk semua wanita ❤️

Labuh Khimar Cream White. Jom tutup aurat dengan lebih sempurna. LINK DI BIO IG
...

123 9

Selagi masih diberi kesempatan jangan lah kita sia-siakan peluang yang ada.

Labuh Khimar code Wheat & Charcoal

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupaurat
...

46 3

Untuk yang baru nak cuba pakai tudung labuh memang sesuai sangat try Labuh Khimar ni. Senang nak pakai. Sarung & ikat je dah siap. Tak perlu nak pin pin lagi dah.

LINK DI BIO IG

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupauratdengansempurna
...

15 0

Kita nak cantik yang Allah sayang bukan yang manusia suka. Jadi kita kena lah taat pada apa yang Allah suruh.

Kita pakai tudung labuh & tutup aurat dengan sempurna sebab kita hamba yang taat pada perintah Allah

Jom try Labuh Khimar. LINK DI BIO IG
...

121 0

Untuk yang baru nak cuba berniqab sangat sesuai pakai Labuh Khimar ni tau, sebab tak perlu nak beli niqab asing dah. Bila terasa hati nak pakai boleh terus sarungkan sebab dah attached dengan tudung. Yang tak pakai niqab pon sesuai jugak so lebih mudah, jimat & practical.

LINK DI BIO

#nyleascarf #labuhkhimar #khimar #frenchkhimar
...

12 0

Yang penuh dengan dosa boleh berubah menjadi sealimnya. Yang sentiasa bertasbih juga boleh jadi sehina-hinanya. Jangan pernah menghina kerana hidayah Allah itu boleh diberikan pada sesiapa yang dikehendaki-Nya

Labuh Khimar. LINK DI BIO IG

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupauratdengansempurna
...

140 0

Yang tertutup itu pasti lebih cantik & indah dan akan menjadi lebih cantik jika disusuli dengan akhlak & hati yang baik.

Nantikan Labuh Khimar, official Launching 12 tengah hari ini. LINK DI BIO IG
...

62 2

Nak cantik kenalah pakai tutup aurat tau. Cantik luar & dalam insyaAllah. Jom tengok macam mana nak pakai Labuh Khimar ni. ...

114 35

Memang berbaloi lah jadi pembeli terawal untuk LABUH KHIMAR. Jangan lupa set time 5.8.22 jam 12 tgh hari okay

LINK DI BIO IG
...

40 9

Setiap hari mesti kita akan tengok diri sendiri dalam cermin kan. Jom sama-sama kita amalkan doa ni.

Featured in Labuh Khimar code Charcoal. Info lanjut boleh KLIK LINK DI BIO IG

#nyleascarf #labuhkhimar #khimar #frenchkhimar #jomtutupauratdengansempurna
...

563 42

Takde masalah awak pakai kaca mata ataupun tak, tetap cantik je bila pakai Labuh Khimar ni.

Nantikan official launching minggu ini tau. Info lanjut KLIK LINK DI BIO

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #khimar #jomtutupauratdengansempurna
...

48 3

Ramai yang dah terunggu-tunggu nak dapat kan Labuh Khimar ni, so kita share sikit antara keistimewaan yang ada pada Labuh Khimar ni.

Untuk info lanjut KLIK LINK DI BIO

#nyleascarf #labuhkhimar #frenchkhimar #jomtutupaurat
...

145 38

Labuh Khimar, labuh depan & belakang . Sisi badan juga terlindung. Aurat lebih terpelihara, InsyaAllah

#nyleascarf #labuhkhimar #khimar #frenchkhimar #jomtutupauratdengansempurna
...

13 1

Nak berubah ke arah kebaikan memang banyak ujian. Jadi buatlah kerana Allah sebab Allah lah yang pegang hati kita. Jangan buat kerana makhluk nescaya kita akan kecewa

Labuh Khimar soon. KLIK LINK DI BIO UNTUK INFO LANJUT

#nyleascarf #labuhkhimar #khimar #frenchkhimar #jomtutupaurat
...

159 19

Labuh Khimar, tudung yang sesuai dipakai oleh semua wanita yang ingin melindungi aurat dengan lebih sempurna. Khimar 2 layer yang tidak jarang ini boleh dipakai bersama atau tanpa purdah.

Dengan Labuh Khimar ni bukan sahaja aurat terjaga tapi lebih manis & sopan. So siapa cakap pakai tudung labuh tak cantik tu memang silap kan

Nantikan our official release next week

#nyleascarf #labuhkhimar #khimar #frenchkhimar
...

21 5

Salam Maal Hijrah 1444H

Moga permulaan tahun baru ini bakal menjadikan kita lebih baik dari tahun sebelumnya & kita menjadi hamba yang lebih taat kepada Allah swt. Aamiin Ya Mujib

#nyleascarf #labuhkhimar #jomtutupaurat #salammaalhijrah
...

96 13
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0