(43 customer reviews)

[NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)

RM0.00

This is just a notice for FREE Hijrah Handsock. This is NOT an actual item.

Description

This is just a notification of combo price with free items for hijrah handsock. It is not an item.

All free items will be selected at random during postage.

All items exclude postage

You may also like…

43 reviews for [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)

  1. Raida (verified owner)

    Super comfy handsocks!

    I bought the handsocks and it is super comfy, and the colors varied!

    Helpful? 0 0
  2. Zuraa

    Beli 5 Percuma 1

    The best QUALITY & MATERIAL sgt2 PUAS HATI 👍🏻♥️

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  3. Azzreen (verified owner)

    Beli 5 free 1

    Berbaloi2 beli..dpt free lg sepasang..tqqqq

    Helpful? 0 0
  4. Miza (verified owner)

    Im lover handsock nyleascarf..!!

    Helpful? 0 0
  5. Rusmawati mustafa (verified owner)

    Beli 5, percuma 1. Memang berbaloi. Handsock yamg sangat -sangat selesa.

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  6. Nor Ashikin (verified owner)

    Selesa & cantik

    Untung sgt2, beli 5 dapat free 1, Alhamdulillah

    Helpful? 0 0
  7. Izzaty (verified owner)

    Selesa, cantik

    Kain yg selesa dipakai, x panas. Menepati cita rasa. Cuma agak besar dgn tgn saya yg agak kecik. Apa pun mmg best

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  8. Norzira (verified owner)

    Handsock paling selesa pernah pakai...tak rasa rimas, kain sejuk lembut selesa

    Helpful? 0 0
  9. Zuraa (verified owner)

    Handsocks

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak. Thanks for the gift buy 5 free 1

    Helpful? 0 0
  10. Sharifah (verified owner)

    Quality

    As salam..this is the third time or fourth time i bought nylea handsocks..truely the quality is not as perfect as the first and second..its still gut but not as gut as the first and second i bought..jgn kejarkan chasing from customer do it sebb nak meramaikan umat wanita menutup aurat...correct me if im wrong...tq

    Helpful? 0 0
  11. Mastura Ahmad (verified owner)

    Alhamdulillah

    Sejak tahun lepas jumpa handsock ni, sy semakin hari semakin teruja nak oakai handsock. please nxtime buat wane2 paddle pop. Eh sy beli je semua wane , bl sampai je parcel berbunga2 ati ini .. tqsm 🌹

    Helpful? 0 0
  12. Fathin Aqila Asmuni (verified owner)

    size

    kain sedap tapi handsock takde size.. bila tangan kecil pakai handsock melorot..harap lepas ni nylescart buat handsock ber size.

    Helpful? 0 1
  13. Dalina Mohamad (verified owner)

    Sangat selesa. Yang penting tak melorot. Kain sejuk dan lembut.

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  14. Zafira (verified owner)

    Terletak elok kat tangan. Takde gerak2. And tak gatal lepas seharian pakai. Material lembut.

    Helpful? 0 0
  15. Siti norliyana (verified owner)

    Selesa sangat

    Alhamdulillah selesa sangat handsocks. Tak rugi beli😍

    Helpful? 0 0
  16. saliza aziz (verified owner)

    Nice and love wearing it

    The color, material and design so attractive. Love it so much.

    Helpful? 0 0
  17. Fatin (verified owner)

    Alhamdulillah..kali ke3 beli handsock ni. Mmg kena kumpul semua warna😅 kain best sejuk tak gatal.. design minimalist..

    Helpful? 0 0
  18. Ernie Zuraida (verified owner)

    The best handsock 👍

    Alhamdullilah…🤲🏻
    Allah bukakan hati saya utk cuba handsock drpd nyleascarf. Material yg lembut, sejuk dan tak membuatkan tangan saya gatal. Saya rasa sgt2 selesa dan moga saya terus istiqomah menggunakan handsock 🤲🏻

    Helpful? 0 0
  19. Nazihah (verified owner)

    Handsock hijrah

    Alhamdulillah sangat selesa dan kualiti terbaik

    Helpful? 0 0
  20. Jass (verified owner)

    Tak rugi try

    Mmg selesa. X rasa mcm pakai hand sock pun. X gatal2 pun. Material best.

    Helpful? 0 0
  21. Anna (verified owner)

    Alhamdulillah..selesa sgt

    Helpful? 0 0
  22. Noraini mohd yusoff (verified owner)

    Alhamdulillah kain selesa tak panas

    Helpful? 0 0
  23. Airin Abu Bakar (verified owner)

    Hadiah buat sahabat

    Alhamdulillah, sahabat sangat sukakan handsock yang saya hadiahkan untuk dia sempena birthday ❤️

    Helpful? 0 0
  24. dayangshamsia (verified owner)

    Kain selesa

    Kain dia Sejuk Dan sangat selesa...bole beli byk2 buat stok color pun cantik

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  25. Nurul husna (verified owner)

    Second time buying!

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  26. Mylia (verified owner)

    ❤️❤️❤️❤️❤️

    Helpful? 0 0
  27. safarinamaryana (verified owner)

    lovee terukkkk

    ini pembelian yg kedua sebab sebelum ni dah pakai ..dan dah in love dah..kain selesa dan tak panas

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  28. safarina (verified owner)

    ni dah pembelian kedua.. sbb sebelum ni pakai kain dia best selesa sejuk dan wrna2 yg soft dan sesuai tuk kebanyakan kaler

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  29. Siti Zalifah bt Naina mohamad (verified owner)

    Alhamdullilah
    Hand sock yg patut dimiliki
    Lembut
    Tak panas
    Tak melorot
    Tak bergulung
    Rugi pada yg Tak grab 🥰😍

    Helpful? 0 0
  30. Nur Adibah Binti Kasim (verified owner)

    Kain lembut…sangat selesa…warna cantik-cantik…confirm akan repeat order lg😊

    Helpful? 0 0
  31. Haziqah Hasmi (verified owner)

    Great

    Kain best sgt, tak melorot, tak jarang, kain sangat soft sesuai untuk i yang baru 1st time try

    Helpful? 1 0
  32. Nurhafifah Abd Rahim (verified owner)

    the best

    Selesa, good packaging and very good customer service

    Helpful? 0 0
  33. Roziyana (verified owner)

    Tak pandang yang lain

    Material mmg best, warna cantik2, tidak melorot, jahitan kemas 👍🏼😍

    Helpful? 0 0
  34. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Helpful? 0 0
  35. Farah Hazwani (verified owner)

    Selesa pakai tak panas

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  36. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Sangat selesa..

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  37. nor suhaida (verified owner)

    recomended handsock

    kain lembut. tidak panas . Menutup aurat lebih sempurna dengan tanpa alasan . InshaAllah

    Helpful? 0 0
  38. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    The best ever

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

    Helpful? 1 0
  39. nadhirah syafiqah (verified owner)

    comfortable

    Helpful? 0 0
  40. Norlaila (verified owner)

    Review Ns

    Kain sangat lembut selesa tidak panas dan canteq. Penghantaran nya cepat dan promosi yang sangat menarik. Beli 4 percuma 2

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 0 0
  41. Madam HAQ (verified owner)

    love sangatttttttttttttttttttttttttttttttt

    Cantik sangat, berbaloi beli, kain tidak panas, cuma kalau agak berisi ketat sikit bahagian atas lengan, kalau boleh ada ciri untuk ketak dan longgarkan..cuma kain dan overall memang tip toppppppppppppppppppppp........cantikkkkkkkkkkkkkkk......sukaaaaaaaaaaaa

    Helpful? 1 0
  42. Rohani (verified owner)

    Sejuk selesa dan kemas

    Alhamdulillah pertama kali beli handsock yg menepati citarasa...InsyaAllah akan repeat oder lg...

    [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 5 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)
    Helpful? 1 0
  43. Ungku Yusnidal Ungku Ahmad (verified owner)

    Review Nypleascarf

    Kain handscarf ini lembut dan sejuk. Warna yg ada pun menarik. Penghantaran yg cepat dan dapat percuma satu bila beli 3pcs. Handsock tak menurun bila diguna . Saya puas hati.

    Helpful? 1 0
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0