(44 customer reviews)

[NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)

RM0.00

This is just a notice for FREE Hijrah Handsock. This is NOT an actual item.

Description

This is just a notification of combo price with free items for hijrah handsock. It is not an item.

All free items will be selected at random during postage.

All items exclude postage

You may also like…

44 reviews for [NOTICE ONLY] Hijrah Handsock BUY 4 FREE 1 (colors for free handsock will be given randomly)

  1. Ungku Yusnidal Ungku Ahmad (verified owner)

    Kain handscarf ini lembut dan sejuk. Warna yg ada pun menarik. Penghantaran yg cepat dan dapat percuma satu bila beli 3pcs. Handsock tak menurun bila diguna . Saya puas hati.

  2. Rohani (verified owner)

    Alhamdulillah pertama kali beli handsock yg menepati citarasa...InsyaAllah akan repeat oder lg...

  3. Madam HAQ (verified owner)

    Cantik sangat, berbaloi beli, kain tidak panas, cuma kalau agak berisi ketat sikit bahagian atas lengan, kalau boleh ada ciri untuk ketak dan longgarkan..cuma kain dan overall memang tip toppppppppppppppppppppp........cantikkkkkkkkkkkkkkk......sukaaaaaaaaaaaa

  4. Norlaila (verified owner)

    Kain sangat lembut selesa tidak panas dan canteq. Penghantaran nya cepat dan promosi yang sangat menarik. Beli 4 percuma 2

  5. nadhirah syafiqah (verified owner)

    comfortable

  6. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

  7. nor suhaida (verified owner)

    kain lembut. tidak panas . Menutup aurat lebih sempurna dengan tanpa alasan . InshaAllah

  8. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Sangat selesa..

  9. Farah Hazwani (verified owner)

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

  10. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

  11. Roziyana (verified owner)

    Material mmg best, warna cantik2, tidak melorot, jahitan kemas 👍🏼😍

  12. Nurhafifah Abd Rahim (verified owner)

    Selesa, good packaging and very good customer service

  13. Haziqah Hasmi (verified owner)

    Kain best sgt, tak melorot, tak jarang, kain sangat soft sesuai untuk i yang baru 1st time try

  14. Nur Adibah Binti Kasim (verified owner)

    Kain lembut…sangat selesa…warna cantik-cantik…confirm akan repeat order lg😊

  15. Siti Zalifah bt Naina mohamad (verified owner)

    Alhamdullilah
    Hand sock yg patut dimiliki
    Lembut
    Tak panas
    Tak melorot
    Tak bergulung
    Rugi pada yg Tak grab 🥰😍

  16. safarina (verified owner)

    ni dah pembelian kedua.. sbb sebelum ni pakai kain dia best selesa sejuk dan wrna2 yg soft dan sesuai tuk kebanyakan kaler

  17. safarinamaryana (verified owner)

    ini pembelian yg kedua sebab sebelum ni dah pakai ..dan dah in love dah..kain selesa dan tak panas

  18. Mylia (verified owner)

    ❤️❤️❤️❤️❤️

  19. Nurul husna (verified owner)

    Second time buying!

  20. dayangshamsia (verified owner)

    Kain dia Sejuk Dan sangat selesa...bole beli byk2 buat stok color pun cantik

  21. Airin Abu Bakar (verified owner)

    Alhamdulillah, sahabat sangat sukakan handsock yang saya hadiahkan untuk dia sempena birthday ❤️

  22. Noraini mohd yusoff (verified owner)

    Alhamdulillah kain selesa tak panas

  23. Anna (verified owner)

    Alhamdulillah..selesa sgt

  24. Jass (verified owner)

    Mmg selesa. X rasa mcm pakai hand sock pun. X gatal2 pun. Material best.

  25. Nazihah (verified owner)

    Alhamdulillah sangat selesa dan kualiti terbaik

  26. Ernie Zuraida (verified owner)

    Alhamdullilah…🤲🏻
    Allah bukakan hati saya utk cuba handsock drpd nyleascarf. Material yg lembut, sejuk dan tak membuatkan tangan saya gatal. Saya rasa sgt2 selesa dan moga saya terus istiqomah menggunakan handsock 🤲🏻

  27. Fatin (verified owner)

    Alhamdulillah..kali ke3 beli handsock ni. Mmg kena kumpul semua warna😅 kain best sejuk tak gatal.. design minimalist..

  28. saliza aziz (verified owner)

    The color, material and design so attractive. Love it so much.

  29. Siti norliyana (verified owner)

    Alhamdulillah selesa sangat handsocks. Tak rugi beli😍

  30. Zafira (verified owner)

    Terletak elok kat tangan. Takde gerak2. And tak gatal lepas seharian pakai. Material lembut.

  31. Dalina Mohamad (verified owner)

    Sangat selesa. Yang penting tak melorot. Kain sejuk dan lembut.

  32. Fathin Aqila Asmuni (verified owner)

    kain sedap tapi handsock takde size.. bila tangan kecil pakai handsock melorot..harap lepas ni nylescart buat handsock ber size.

  33. Mastura Ahmad (verified owner)

    Sejak tahun lepas jumpa handsock ni, sy semakin hari semakin teruja nak oakai handsock. please nxtime buat wane2 paddle pop. Eh sy beli je semua wane , bl sampai je parcel berbunga2 ati ini .. tqsm 🌹

  34. Sharifah (verified owner)

    As salam..this is the third time or fourth time i bought nylea handsocks..truely the quality is not as perfect as the first and second..its still gut but not as gut as the first and second i bought..jgn kejarkan chasing from customer do it sebb nak meramaikan umat wanita menutup aurat...correct me if im wrong...tq

  35. Zuraa (verified owner)

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak. Thanks for the gift buy 5 free 1

  36. Norzira (verified owner)

    Handsock paling selesa pernah pakai...tak rasa rimas, kain sejuk lembut selesa

  37. Izzaty (verified owner)

    Kain yg selesa dipakai, x panas. Menepati cita rasa. Cuma agak besar dgn tgn saya yg agak kecik. Apa pun mmg best

  38. Nor Ashikin (verified owner)

    Untung sgt2, beli 5 dapat free 1, Alhamdulillah

  39. Rusmawati mustafa (verified owner)

    Beli 5, percuma 1. Memang berbaloi. Handsock yamg sangat -sangat selesa.

  40. Miza (verified owner)

    Im lover handsock nyleascarf..!!

  41. Azzreen (verified owner)

    Berbaloi2 beli..dpt free lg sepasang..tqqqq

  42. Zuraa

    The best QUALITY & MATERIAL sgt2 PUAS HATI 👍🏻♥️

  43. Raida (verified owner)

    I bought the handsocks and it is super comfy, and the colors varied!

  44. Salmah (verified owner)

    Loveee handsocks nyleascarf.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0