(181 customer reviews)

Hijrah Handsock In Black

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

Available on backorder

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL**

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 22cm
  • Arm Opening (Stretch): (Max***) +- 30cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 5 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

** Please ensure the sizing fits you before purchase. Any request to change due to sizing (too loose or too tight) will not be entertained.

***Please ensure the top your arm's diameter is 1 - 2 cm smaller than the maximum arm opening stretch on handsock for maximum comfort.

 

 

181 reviews for Hijrah Handsock In Black

  1. Suraya

    Handsock paling selesa

    Sangat berpuas hati, selesa sangat yg paling penting tak melorot

    Helpful? 0 0
  2. Rabiatul Adawiyah binti Sabri (verified owner)

    Handsock best

    I beli hijrah handsock black & honey dew. Lurveee sangat kain dia sejuk je tak panas & nampak bergaya gittew

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  3. Nor

    Selesa

    Handsock ni sgt selesa

    Helpful? 0 0
  4. Aween Azwani

    Selesa & Elegant

    Sangat selesa dan handsock Nyleascarf adalah pelengkap untuk setiap pakaian saya untuk majlis rasmi, pejabat atau kasual

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  5. NORAZIAN ABDUL MAJID

    4star

    black

    Helpful? 0 0
  6. Etlovel

    Best!

    Tak guna handsocks lain dah, mmg setia dgn nyleascarf je walaupun a bit pricey tp berbaloi2

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  7. Nana (verified owner)

    Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah.I repeat for many times.They are too comfy to wear.Love them deeply.☺

    Helpful? 0 0
  8. Idaya

    Best ever. bought for umrah then suka beli lai...

    Helpful? 0 0
  9. Maslinda Moid (verified owner)

    Handsock hijrah

    MasyaAllah best sangat handsock ni. Tak pernah jumpa yang best macam ni. Langsung tak melorot. Mahal sikit tapi berbaloi2

    Helpful? 0 0
  10. farhana binti hussin (verified owner)

    the best handsock ever

    handsock ni cantik sgt sbb ada charm..suka sgt..nampak eksklusif..x melorot..kain sejuk d tangan👍 terbaik..plis restock colour2 lain jgk🥰

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  11. Ranimah (verified owner)

    Handsock selesa 🥰

    Material sejuk, selesa dipakai sepanjang hari, tidak melorot dan tiada rasa gatal di lengan. Alhamdulillah saya sangat selesa memakai handsock Nyleascarf.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  12. Fahnezah Jauni (verified owner)

    Best pakai..sangat2 selesa yg penting tak melorot

    Helpful? 1 0
  13. Aisha Aziz (verified owner)

    Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah my 2nd order..the best handsocks i ever wear.In Shaa Allah akan order lain warna from the collections.Best sangat dan selesa dipakai sepanjang hari.tak gatal dan tak melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  14. Indah Shukor (verified owner)

    Hijrah handsock

    selesa and best

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 1
  15. nor eda (verified owner)

    handsock

    sangat lembut,kain sejuk,xterlalu nipis dan xterlalu tebal...sangat recommended.

    Helpful? 0 0
  16. Norazura (verified owner)

    The best handsock so far

    I have purchased handsocks from various merchants but this is the best so far.The material is cooling,it does not slide down my arm and the grip is just right

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 1 0
  17. Juliacr (verified owner)

    Selesa

    Beli lagi nk bagi gift

    Helpful? 0 0
  18. Juliacr (verified owner)

    Terbaik

    Nak repeat lagi

    Helpful? 0 0
  19. Lina (verified owner)

    Hijrah handsocks

    Alhamdulillah syukur..selesa sungguh .. sejuk je material.. anak saya baru belajar pakai handsocks .. semoga terus istiqomah untuk tutup aurat dengan sempurna ♥️

    Helpful? 0 0
  20. Habsah Minhat (verified owner)

    Nylea handsocks terbaik / selesa / tak melorot lurvee

    Saya dah pakai few types of handsocks in market, tapii nylea paling selesa. Mula-mula tgok bos pakai,terus carik logo nya. Mmg best dan alhamdulillah masih istiqamah pakai handsocks. Lurvee

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  21. Sirja ja (verified owner)

    Black color

    Suka sgt dpt black color ni . Kain nya soft

    Helpful? 0 0
  22. Rozana (verified owner)

    Hijrah Handsocks

    Excellent customer service! Fast shipping with reasonable fees! Great packaging and products! Sangat cantik dan selesa. Thank you and keep up with the excellence service! Gonna purchase another 10pcs.

    Helpful? 0 0
  23. yanizahari (verified owner)

    selesa sangat...alhamdulillah dapat yang selesa n harga yang berbaloi.

    Helpful? 0 0
  24. Anne (verified owner)

    Fall in love

    Serius material sedap sgt.. firstly beli dgn member 2 psg dulu.. lps tu terus fall in love with this material

    Helpful? 0 0
  25. Zurianee (verified owner)

    Sangat selesa. Dah 3 kali repeat order

    Helpful? 0 0
  26. sarah (verified owner)

    black handsock

    best quality ever!

    Helpful? 0 0
  27. Ruhaizah (verified owner)

    Sekali beli nak beli lagi....

    Mula-mula beli 4 pasang (Feb 2022 - Dusty Grey, Caramel, Khakis, Smokey Free Oxblood). Material selesa; tak kembang atau berbulu. Kain sejuk & getah tak melorot atau pun kendur bahkan tidak mencekak lengan, boleh tarik sampai atas siku & masih selesa tak berlipat-lipat di bawah lengan baju. Sangat berbeza dgn handsock lain. Alhamdulillah beli lagi 5 pasang (Nov 2022 - Khakis 2, Black, Caramel, Nude Free Emerald). Ini yg dinamakan pembelian bernilai... gituuuuuu. Kalau bagus kenapa beli banyak-banyak??? Nak buat hadiah kasih sayang untuk kakak tersayang, sharing is caring.... gituuuu....

    Helpful? 0 0
  28. Aimaizatul Akmar Binti Mohamed Tharik (verified owner)

    The Best Hand Sock

    Hand Sock yang selesa dan getah tidak sakit..

    Helpful? 0 0
  29. Norellyia (verified owner)

    Terbaik

    Cantik, selesa dan sejuk.. Saya suka sangat

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  30. Etlovel (verified owner)

    Selesa!

    Saya mmg suka handsocks ni. Tengah kumpul semua warna. Selesa, sejuk, paling penting tak melorot, terletak elok di lengan

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  31. Nisaaa (verified owner)

    Handsock sgt selesa, material soft sgt, sesuai utk kulit alergik sy, tq

    Helpful? 0 0
  32. Norellyia bt Sariaat (verified owner)

    Allhamdullilah.. Selesa sangat

    Inilah handsock yang saya cari-cari selama ini. Selesa dan sejuk. Saya suka sangat

    Helpful? 0 0
  33. Min (verified owner)

    Selesa lembut

    Bagus sgt handsock ni. Tak melorot and sgt lembut. Sila lah beli and try sendiri. Charm tu cantik sgt

    Helpful? 0 0
  34. syakimah (verified owner)

    selesa

    Helpful? 0 0
  35. Mazita Ahmad (verified owner)

    Material sejuk xtebal n xtrlalu nipis & potongan selesa xketat & xlonggar... Love sgt...

    Helpful? 0 0
  36. elinahasanbasri (verified owner)

    Handsocks

    Nyleascaft handsocks very comfy, cooling material colors also all nice. I order more colors to add my handsocks collection 😊

    Helpful? 0 0
  37. hzwnimzln (verified owner)

    Love

    Baru nak cuba pakai handsocks. Handsock ni lembut selesa. Tak panas. Moga istiqamah

    Helpful? 0 0
  38. NORAZLINA (verified owner)

    Saya sgt puas hati. Handsock yg selesa, kain lembut, tak panas, tak gatal, tak melorot.

    Helpful? 0 0
  39. Siti Rohani Binti Mohamad (verified owner)

    Kainnya sangat selesa..love sgt²..

    kainnya sangat lembut,sejuk,selesa & warna warnanya cantik menarik..love sgt²

    Helpful? 0 0
  40. Mumtaz (verified owner)

    Handsock

    Sgt lembut, tidak melekat dqn tidak melurut.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  41. rienburhan (verified owner)

    Alhamdulillah handsock dh smpai,penghantaran yg sngat cpt .

    Kain sangat² selesa,sesuai dgn harga yg d tawarkan..❤️
    Saya beli 5 helai dpt free selai tq hq .

    Helpful? 0 0
  42. Cikgu Liza (verified owner)

    Kain selesa..alhamdulilah ..

    Helpful? 0 0
  43. Nor Hasliza Mohamad Desa (verified owner)

    Hijrah Handsock

    Hijrah Handsock sangat selesa bila pakai sejuk jer..nie pembelian kali ke-2.Buat yg mahu berjinak2 pakai handsock boleh cuba Hijrah handsock.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  44. Azuwana Abd Rahman (verified owner)

    Alhamdulillah....sangat² berpuas hati,kain yg selesa,getah yg xterlalu ketat,panjang yg sgt sesuai....terbaik... InshaaAllah akan repeat utk ckupkan color...TQ Hijra handsock 🥰

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  45. Azzreen (verified owner)

    Hijrah handsock bestt

    Material plg best..size ngam..in loveeeee dgn handsocn ni..

    Helpful? 0 0
  46. Maira (verified owner)

    Handsock Best sangat

    Alhamdulillah ni kali kedua beli handsock ni. Dah ada 2 warna, in shaa Allah ada rezeki boleh kumpul warna lain lagi. Best sangat selesa, handsock paling selesa setakat ni

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  47. Haslinda Mahmood (verified owner)

    Best handsocks ever!

    My first time trying, fall in love immediately.. The best handsocks, I repeat purchase multiple times for myself and gifts for my Muslim sisters.. Alhamdullilah

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  48. Sofina Izzati (verified owner)

    Alhamdulillah selesa sgt!! 😍😍

    Helpful? 0 0
  49. Marsyis (verified owner)

    Best Handsock Ever

    Tak melorot, tak gatal & selesa sangatttt 🫶🏻 Love it 🤍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  50. Suriani binti Mohd Lina (verified owner)

    Handsock

    Alhamdulillah handsock sejuk,, suka pkai.. memang selesa xpanas.. ☺️

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  51. Shahira binti Shahruddin (verified owner)

    Handsock ni memang best, selesa semasa pakai...recommended..tq

    Helpful? 0 0
  52. Zakiah (verified owner)

    Selesa, sejuk dan sangat soft.

    Handsocks Nyleascarf sangat lembut seumpama tidak terasa apabila memakainya. Cuma kalau dapat dipertimbangkan untuk menyediakan saiz kecil (bkn freesize) bagi mereka yang mempunyai tangan kecil seperti saya, lagi baik🤗

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  53. Bazilah Yusri (verified owner)

    Handsock nyleascarf paling selesa👍🏻

    Material kain lembut. Bila pakai tak terasa mcm pakai handsock sbb material kain tu rasa sejuk jaa walaupon cuaca panas. Yg plg penting selesa & terletak elok tak melorot. Pilihan warna pon nice👍🏻 Terima kasih team nyleascarf

    Helpful? 0 0
  54. Rose Az (verified owner)

    I love it handsocks kain tak gatal n selesa

    I love it handsocks kain tak gatal n selesa.
    Keep it up 🥰🥰🥰

    Helpful? 0 0
  55. Roza Noh (verified owner)

    Insha Allah nak beli warna lain pula

    Alhamdulillah sudah terima hijrah handsock buy 5 free 1. Warna semua cantik dan yang best sangat, ia selesa dipakai. In shaa Allah nak beli warna lain pula.

    Terima Kasih.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  56. Juliana Nur Sakinah Pago (verified owner)

    Ini adalah pembelian kali ke2 dan saya sgt in love dgn Handsocks ini, kain sejuk lembut dan kemas dilengan, in sya Allah akan order lg nanti

    Helpful? 0 0
  57. Zuraa (verified owner)

    Handsocks

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

    Helpful? 0 0
  58. Najihah Latip (verified owner)

    Hijrah handsock

    Kain sangat selesa. Dapat parcel terus pakai dan jatuh cinta. Alhamdulillah jumpa juga handsock yang selesa utk pakai harian.

    Helpful? 0 0
  59. Diyana (verified owner)

    Hijrah Handsock

    dah 2 kali beli.best sgt!

    Helpful? 0 0
  60. Diyana (verified owner)

    Hijrah Handsock

    Best gila!

    Helpful? 0 0
  61. Nur (verified owner)

    Best

    Helpful? 0 0
  62. Nor azwana (verified owner)

    Sangat berkualiti dan selesa

    Helpful? 0 0
  63. Anizah (verified owner)

    Handsocks..

    Assalamualaikum..
    Alhamdulillah, akk dh terima handsock akk td.

    Kainnya lembut, getahnya pun rasa selesa n x trlalu mencengkam tgn..Alhamdulillah

    Tq utk free gift nya
    Akk beli ya sis..

    In Shaa Allah..akk rezeki akk beli warna yg lain pula

    Mohon doakn agar akk dpt terus istiqamah utk menutup aurat dgn lebih sempurna ya..

    Helpful? 0 0
  64. Gieha bt ibrahim (verified owner)

    Sangat selesa..repeat order kali ke 2..recomended👍

    Helpful? 0 0
  65. Safirah (verified owner)

    Satisfied

    This is my 2nd time purchase with Nyleascarf. Really satisfied with the materials. So comfortable and soft! Will buy again for my family and friend to 'racun' them. InsyaAllah. Thank you!

    Helpful? 0 0
  66. Hidayah (verified owner)

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Material best; kain lembut & sejuk
    Yg penting xmelorot ke pergelangan tgn.. Dh byk beli xkira yg murah/mahal, kebykn mesti kena tarik byk kali ke siku.. NS handsock 👍🏻👍🏻👍🏻

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  67. Hid2 (verified owner)

    👍🏻👍🏻👍🏻

    Material best; sejuk & lembut
    Yg penting xmelorot ke bawah, byk dh try handsock lain xkira murah or mahal, tp hasilnya xmemuaskn sbb kerap melorot dan kena tarik ke atas selalu

    Helpful? 0 0
  68. Fathin Aqila Asmuni

    size

    kain sedap tapi handsock takde size.. bila tangan kecil pakai kain jatuh..harap lepas ni nylescart buat handsock ber size.

    Helpful? 0 0
  69. Akmar (verified owner)

    Selesa

    Tangan saya besar jd handsock ni amat selesa walaupun tangan besar

    Helpful? 0 1
  70. Nana (verified owner)

    Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah.Sangat selesa.Semenjak pakainya,memang in love sangat.Tak rimas

    Helpful? 0 0
  71. Nurhaznita Mahmood (verified owner)

    Handsock hijrah

    Alhamdulillah.. Sgt2 puas hati dgn handsock hijrah ni.. Selesa yg amat dah la tak melorot.. tak panas! Mmg kena beli semua warna ni... Baru ada 5 warna ni... Moga terus terpelihara kualiti produk.
    Sgt sesuai utk yg baru cuba nak pakai handsock sbb pasti akn terus istiqamah sbb dh jatuh cinta dgn handsock hijrah ni
    Terima kasih NS semoga kalian mendpt ganjaran dgn membantu muslimah menutup aurat dgn sempurna

    Helpful? 0 0
  72. Nadia Mohamad (verified owner)

    Handsock Paling Selesa

    Selesa pakai handsock ni, kainnya lembut elok dan melekat tak cepat turun macam yang lain. Inshaa Allah akan repeat beli. Terima kasih kerana melengkapkan untuk daku menutup aurat.

    Helpful? 0 0
  73. liza (verified owner)

    saya rasa sangat selesa dengan hand sock nyleascart.. baru2 ni g bercuti , macam2 aktiviti outdoor yg saya lakukan.. saya berasa sangat selesa, x rasa gatal2 atau hand sock melorot pun.. saya sangat selesa dgn hand sock ni.. akan order lagi nanti utk warna lain pula.. alah membeli menang memakai

    Helpful? 0 0
  74. norzie (verified owner)

    pastinya selesa sangat...mcm tak rasa pun pakai handsock..tunggu next colour nak grab!!

    Helpful? 0 0
  75. Julia S (verified owner)

    Best handsocks. Very nice and comfortable material. Will buy again

    Helpful? 0 0
  76. Nolie (verified owner)

    Best sangat

    Wah tak sangka tak rugi beli handsocks nyleascarf. Beli 1 sebab tangan besar takut ketat tapi ternyata jangkaan sy salah. Handsock nampak kecil tapi bila sarung dekat tangan besar ni sangat selesa. Patut lah sekejap sahaja sold out🤭. TQ nyleascarf😘

    Helpful? 0 0
  77. Norain othman (verified owner)

    Alhamdulillah

    Kain yg lembut dan selesa..suka sbb xmelorot..lps ni boleh repeat lagi.

    Helpful? 0 0
  78. Dina Rahim (verified owner)

    bought 4 colors and get free 1 random color..so comfort for me yang baru nk berjinak2 dgn handsocks..thanks to your team and all the best!

    Helpful? 0 0
  79. Nisa (verified owner)

    Repeat Order

    Memang handsock pilihan hati. Berkualiti dan penting selesa tak melorot.

    Helpful? 0 0
  80. Roshazlina (verified owner)

    Terbaikk. Kain sejuk Dan ringan sedap pakai..staff very friendly senang berurusan. Mula2 cuba satu lps tu terus oder 4. Nnti nk beli warna lain lg

    Helpful? 0 0
  81. Roshazlina (verified owner)

    Handsock

    Selesa. Staff pun friendly senang berurusan. Terbaikk...nk tunggu warna lain lk

    Helpful? 0 0
  82. Norren (verified owner)

    Tak melorot even tangan kecil

    I dah grab 10 pasang dah! Haha geram sebab lama tunggu restock. Alhamdulillah memamg selesa

    Helpful? 0 0
  83. sara (verified owner)

    Alhamdulillah handsock yang selesa dan best setakat ni.. akan oder lagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Helpful? 0 0
  84. Nazihah (verified owner)

    Handsock hijrah

    Kualiti terbaik dah ada 13 pasang handsock hijrah ni 👍🏼👍🏼

    Helpful? 0 0
  85. Jass (verified owner)

    Cuba la. Mmg akan repeat balik punya

    Mmg selesa. X rasa mcm pakai hand sock pun. X gatal2 pun. Material best.

    Helpful? 0 0
  86. nurzahidah886@gmail.com (verified owner)

    Senang untuk di pakai.
    X mudah longgar

    Helpful? 0 0
  87. Noraini mohd yusoff (verified owner)

    Kain selesa tak panas

    Helpful? 0 0
  88. Lin (verified owner)

    Quality product

    Ordered for delivery to Singapore. Regular updates given via Whatsapp for each stage of shipment. Expeditious deliver. Handsock stretched comfortably for a plus size person like me. Good material used. Suitable for ladies who perspire all the time. Thank u nyleascarf. Will purchase again.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  89. Jamilah (verified owner)

    Kain ok .selesa

    Helpful? 0 0
  90. hafizah hashim (verified owner)

    rasa mcm artis dah ni…😜

    berkenan bila tgk lisa surihani mengayakan inner ni…. terus cari siapa la empunya yg jual… last2 dpt jgk jawapan.. terus grab 4pcs free 1…. wow… terasa macam artis jugak bila mngayakn hand sock ni… 💁‍♀️puas hati… cantek..kemas..terletak…i ❤️ it…

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  91. Azianna Hamzah (verified owner)

    Sangat selesa dan cantik 🤩

    Helpful? 0 0
  92. Azianna Hamzah (verified owner)

    Sangat selesa

    Helpful? 0 0
  93. Mylia (verified owner)

    Kain lembut dan kemas sangat

    Helpful? 0 0
  94. Anie Abu Bakar (verified owner)

    Alhamdulillah..da smpi handsock sy..
    Da cuba,mmg selesa tak melorot..
    Matrial kain pun sgt lembut, tak pns or gatal..
    Terbaik!!

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  95. Azlina Tumin (verified owner)

    Handsokck

    Kain nampak sedap. Penghantaran cepat

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  96. ZulfaAlias (verified owner)

    High quality

    Alhamdulillah barang dah selamat sampai..dh cuba pakai,memang selesa..fabriknya sangat lembut,rasa sejuk je pakai

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  97. Azlina Binti Tumin (verified owner)

    Handsock

    Penghantaran cepat. kain nampak sedap. Banyak pilihan warna.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  98. Sharifah Zalina (verified owner)

    Yg selama ini saya cari.

    Alhamdulillah. Setelah lama mencari, berjumpa jua dengan handsock yang menepati. Selesa, terletak elok, kemas, sejuk rasanya bila dikenakan. Dan yang paling saya bersyukur saiz di pergelangan tangan fit dengan saiz tangan saya.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  99. Airin Abu Bakar (verified owner)

    Sejuk & lembut

    Sangat selesa.
    Materialnya lembut, getah di bahagian lengan tidak terlalu ketat, tidak mudah melorot.

    Helpful? 0 0
  100. Juliati Jufri (verified owner)

    Kain lembut tak panas

    Kain sangat selesa, tak panas dan tak meluruh turun bila pakai... Tak rasa pun pakai hand sock ni...

    Helpful? 0 0
  101. Zora (verified owner)

    selesa, sangat lembut

    Material yg sangat lembut dan sangat selesa dipakai walau hari panas....packaging pun cantik

    Helpful? 0 0
  102. Afiqah Cheklah (verified owner)

    Hijrah handsock

    Kain yg lembut tak panas..selesa dan tidak gatal semasa pakai..yang paling penting tak melerot semasa pakai..akan repeat beli untuk buat koleksi..

    Helpful? 0 0
  103. ASMAHWATI ABU BAKAR (verified owner)

    Handsock terbaik!!!

    Alhamdulillah... sejuk n selesa sgt!!

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  104. Hasfarizan Hasbollah (verified owner)

    Best sgt2.. Highly recommended..

    Helpful? 0 0
  105. Asma (verified owner)

    Selesa

    Material kain sejuk dan lembut.. Selesa, sangat puas hati

    Helpful? 0 0
  106. Azrina Abdul Rahim (verified owner)

    Handsocks

    suka tengok datin Lisa Surihani pakai handsock ni. beli bila ada promo buy 4 free 1. suka material handsocks ni, lembut, tak panas, selesa ❤

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  107. nurulhuda (verified owner)

    sangat selesa

    handsock nie sangat selesa..kerja di dalam keadaan cuaca panas tak merimaskan saya...kain sangat lembut dan serap peluh...

    Helpful? 0 0
  108. Mahellah Omar (verified owner)

    Ingatkan ketat

    Mula-mula tengok, alahai halusnya saiz lengan.
    tapi nampak bahagian pangkal lengan besar.

    Dia memeri rupanya, bahagian tangan tu elok saja dia tidak mencengkam, tetapi cukup menyalut tangan.
    Pangkal lengan juga tidak mencengkam yang tinggalkan bekas.

    Material dia superb, kalau buat baju pun bagus pakai material ini.

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  109. Ferra (verified owner)

    Selesa sangat

    So far pakai selesa , tak panas dn tak berpeluh walau cuaca tgh panas.tak bergulung ke bawah.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  110. Haziqah Hasmi (verified owner)

    Greatttt

    Kain best sgt, tak melorot, tak jarang, kain sangat soft sesuai untuk i yang baru 1st time try

    Helpful? 0 0
  111. Nur Adibah Binti Kasim (verified owner)

    adibahkhairi@gmail.com

    Sangat puas hati…material sangat lembut…kain sejuk n selesa bila pakai untuk jangka masa yg lama

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  112. Nurhafifah Abd Rahim (verified owner)

    the best

    Selesa, good packaging and very good customer service

    Helpful? 0 0
  113. Zafirah (verified owner)

    Sangat selesa!

    Saya memang tengah mencari handsocks dan kawan cadang beli nylescarf handsocks sbb sangat bagus. dan saya setuju!

    Helpful? 0 0
  114. Roziyana (verified owner)

    Alhamdulillah sangat selesa

    Syukur material sgt selesa, tak melorot, getah tidak ketat, kain tak panas, suke sangat❤️

    Helpful? 0 0
  115. Ema (verified owner)

    Handsock

    Alhamdulilah selesa.... Cuma dia suka naik ke ats bl bj 2 naik... Cm dia akn ikut naik jgkla.... Kn pantau sedia sbb suka tselak naik la...

    Helpful? 0 0
  116. SHAZLINA BINTI MD AZIZ (verified owner)

    Super Comfy Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah...tersuka sgt pakai handsocks ni...cantik, kemas dan selesa

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  117. Hana (verified owner)

    ADA GETAH TAK MELOROT

    Material sejuk & lembut. Selesa dan tidak melorot jatuh walaupun buat banyak kerja. Love sangat! ^^

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  118. lela (verified owner)

    Kain sejuk dan comfy

    Helpful? 0 0
  119. Zaini Mamat (verified owner)

    Berbaloi Beli

    Material kain handsock yang sangat lembut dan sangat selesa, sangat puas hati, berbaloi beli. Terbaik

    Helpful? 0 0
  120. zraida (verified owner)

    Hijrah Handsock

    Terbaik

    Helpful? 0 0
  121. Dahlia (verified owner)

    Handsock

    Sangat² kemas dari segi jahitan& selesa.

    Helpful? 0 0
  122. Hidayu Rani (verified owner)

    Sangat ok

    Helpful? 0 0
  123. Nurul Anisa Azman (verified owner)

    Kain sangat selesa, tidak terlalu melekap

    Helpful? 0 0
  124. AIDA SHUHADA ISMAIL (verified owner)

    Teramat selesa

    Slesa sgt handsock ni..akn repeat lgi...

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  125. Nor Suhaida (verified owner)

    handsock yang sangat2 selesa .

    kain lembut , tidak panas . terbaik and recomended .

    Helpful? 0 0
  126. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    The best ever

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

    Helpful? 0 0
  127. Wati N (verified owner)

    Hand socks ni sangat lembut & selesa. In shaa Allah akan beli lagi.

    Helpful? 0 0
  128. Zalita (verified owner)

    Hijrah handsock

    Pertama kali beli hijrah handsocks. Sangat suka dengan materialnya. Nampak ekslusif dengan metal tag pada handsock.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  129. Zai Zaki (verified owner)

    Recommended handsock utk semua.

    Handsocks ni sangat selesa, materialnya bagus.. Yg penting, dah pakai lama pun, masih sama bentuknya, tak melorot.. Repeat order coz asyik berebut dgn anak2.

    Helpful? 0 0
  130. Azzah Nazihah binti Zakaria (verified owner)

    Handsock selesa

    Seriusly inilah handsock yg saya ternanti² tau, nak nangis bila pakai sbb tak melorot langsung, elok sgt terletak kt lengan dan yg plg penting kainnya teramat selesa walaupun cuaca panas. Rugi sgt beli 1 je, i nk repeat semua colour nnti.. Huhu

    Helpful? 0 0
  131. Noor Azura (verified owner)

    Sangat2 selesa. Akan repeat lagi. InshaaAllah

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  132. Fatimah (verified owner)

    Best

    Kain sangat selesa. Warna pon cantik. Saya suka. Nanti boleh repeat lagi

    Helpful? 0 0
  133. Khadijah Alhabshi (verified owner)

    Khadijah Alhabshi

    Love sgt2..selesa & tak panas..tak terturun jugak mcm jenama yg lain..

    Helpful? 1 0
  134. PUTERI AMNI (verified owner)

    Lovely 🥰

    Sangat selesa 🥰 dah banyak kali repeat ..

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 1 0
  135. Siti Salwa (verified owner)

    SITI SALWA

    First time rasa handsock yang paling selesa. Selama nie semua handsock yang sy beli rasa tak selesa, gatal dan panas. Terima kasih nyleascarf

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 1 0
  136. Yuyusninie yuyu (verified owner)

    Luv it so much

    Sgt2 recommend...kain sejuk dan selesa...kain x gatal...seller pun sgt2 membantu

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  137. Yusni jueng

    Handsock terbaeekkk

    Kualiti hsock yg sesuai dgn harga...sgt2 recommend..kain sejok dan sgt selesa...

    Helpful? 0 0
  138. Mazlah Binti Mat Hassan (verified owner)

    Macam tak pakai handsock

    Sangat selesa, sejuk & rasa ringan. Sampai tak rasa pakai handsock rupenya 😅😅😅. Memang sangat puas hati

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  139. Shahirah Skymmar (verified owner)

    The most comfy handsock

    Handscock yang paling selasa. This is my 3rd time beli.

    Helpful? 0 0
  140. Rohani Yaacob (verified owner)

    Sangat berpuashati dengan Hijrah Handsock.

    Hijrah Handsock yg menepati citarasa saya. Kain tak panas dan pembikinannya sungguh kemas. Suka getahnya tak ketat tapi tak melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  141. Naida Rowani

    Best Handsock

    Alhamdulillah.. kain yang lembut.. best sgt2.. cuma dapat beli satu warna jer dulu yang lain warna dah habis.. tunggu restock balik

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 1 0
  142. Atiqah (verified owner)

    Handsock yang terlampau best

    Best sangat selesa. Will repeat soon with more colours. Worth it to buy☺️. Love ittt

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  143. Norlaila (verified owner)

    Hand sock selesa

    Kain yang Lembut. Selesa Dan sejuk .

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  144. Mazlina Nuruddin (verified owner)

    Selesa sangat.

    Getah nya just nice ok.. grip elok.. X ketat.. Sejuk je rasa material ni.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 1
  145. Halimatun Saadiah (verified owner)

    Cantik

    Selesa dan tak melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  146. Rohani (verified owner)

    Handsock terbaik

    Alhamdulillah pertama kali jumpa handsock yg sejuk dan selesa..yg pasti materialnya superb👍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  147. Rohani (verified owner)

    Handsock terkini

    Pertama kali beli handsock yg selesa xmelurut yg pasti material superb...nti pasti repeat lg!!

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  148. NURUL HAJARIAH (verified owner)

    Sejuk dan selesa

    Material sejuk dan selesa. Tak gatal. Tak melorot dan terletak elok je kat tangan.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  149. Normala (verified owner)

    Best la kainnya

    Sedap pakai dan kainnya sejuk.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  150. Nur syuhada (verified owner)

    Material hijrah handsock besttt.

    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  151. Siti Saliha (verified owner)

    Alhamdulillah puas hati sangat.

    Kain lembut, best, tak panas. Memang ngam saiz pun.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  152. Suhaini Mashuri (verified owner)

    Material best.

    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  153. Siti Fatimah Ahmad (verified owner)

    Cantik sangat.

    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni 👍.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  154. Noorwahida Binti Muhamad (verified owner)

    In Love 😘

    Pembelian kali ke-2, handshok yg sangat selesa. Kali ni beli utk hadiahkn kpd sahabat. Semoga beliau happy nnt.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  155. Rohaya Dali (verified owner)

    Dh 2x repeat handsock ni.

    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  156. Azzila Mat issa (verified owner)

    Azzila mat issa

    Kain cantik sangat.. sejuk Dan selesa
    Recommended

    Helpful? 0 0
  157. ADILAH HAFIZAH (verified owner)

    Kali kedua sy beli Hijrah handsocks

    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.

    Helpful? 0 0
  158. ADILAH HAFIZAH (verified owner)

    Kali kedua sy beli Hijrah handsocks

    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  159. Ummi Farha (verified owner)

    Alhamdulillah

    Kain lembut and selesa pakai, but tak dan nak ambik gambar masa pakai, but memang puas hati. Untuk orang mcm i yg baru berjinak-jinak nak pakai handsock, this is the right choice..

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  160. ahzass90 (verified owner)

    Handsock selesa, sejuk dan lembut

    Handsock yg sgt selesa, lembut dan sejuk. Beli repeat kali kedua. Mmg berbaloi. 😊

    Helpful? 0 0
  161. Mizz Nina Fadzwi (verified owner)

    Look elegant.

    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  162. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Cantik

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

    Helpful? 0 0
  163. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Cantik

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

    Helpful? 0 0
  164. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Cantik

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  165. Fazilah abdul Rahim (verified owner)

    Exceed expectation

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  166. Farah (verified owner)

    Suka sangat and nak repeat.

    The best handsocks! B'cause its cooling material, wider cut on the arms, wont feel tight. Available in beautiful colors. Love it.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  167. Norlida (verified owner)

    The best hand socks

    Sy memang tercari cari handsocks… n dpermudahkan jumpa nyleascarft handsocks yg sangat selesa, material best dan ada logo yg cantik❤️Love sngt.recommended 👍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  168. Norsahidah Binti Mohd Yusof (verified owner)

    The best

    Kain sangat lembut dan selesa di pakai....dan tak mudah melorot dan x mencengkam di tangan terbaik

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 1 0
  169. Nur Sabrina (verified owner)

    Cantik.

    Selesa, cantik dan kemas. Thank you.

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  170. Adilah Rashid (verified owner)

    Puas hati sangat.

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  171. shuhaily ahmad (verified owner)

    I suka handsock

    Bought for gift. Packaging sangat bagus.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  172. Munibah Izhar (verified owner)

    Hijrah handsocks

    Suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Best sangat kualiti material dia 😍 Terus falling in love dengan semua warna ni 🥰❤️

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  173. Munibah Izhar (verified owner)

    Hijrah handsocks

    Haritu suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Falling in love sangat dengan material, kualiti & warna dia 😍🥰

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  174. Sarah Sharun (verified owner)

    Handsock in Black

    Material yang lembut dan sangat selesa bila dipakai .

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  175. SHARIFAH BIBI (verified owner)

    Love your handsocks.

    Very comfortable. Thank you for selling good quality products.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  176. NUR SYAFIQAH AMMARAH (verified owner)

    Memang puas hati sangat dengan hijrah handsock.

    Mula² sye beli 1 warna hitam sebab nak try pakai seharian, melorot ke tidak. Bila pakai, memang tak melorot dan tak rasa macam pakai handsocks pun.. Saya memang tak pakai lain dah, saya sanggup cuci setiap hari balik keje untuk pakai esoknya 🤭. Sekarang saay dah ada banyak koleksi hijrah handsock, baru beli dan dah sampai minggu lepas. Nanti ada rezeki, nak tambah lagi, nak cukupkan semua warna 😍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0
  177. Noryati (verified owner)

    Tidak mengecewakan.

    Alhamdulillah saya pakai dah tidak mengecewakan best sangat insya-allah ada rezeki saya beli lagi.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful? 0 0