Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Black

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

In stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

33 reviews for Hijrah Handsock In Black

    Hijrah Handsock In Black photo review
    Normala
    23 September 2021
    Best la kainnya
    Sedap pakai dan kainnya sejuk.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Nur syuhada
    22 September 2021
    Material hijrah handsock besttt.
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan ...More
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Siti Saliha
    20 September 2021
    Alhamdulillah puas hati sangat.
    Kain lembut, best, tak panas. Memang ngam saiz pun.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Suhaini Mashuri
    15 September 2021
    Material best.
    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Siti Fatimah Ahmad
    15 September 2021
    Cantik sangat.
    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni 👍.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Noorwahida Binti Muhamad
    12 September 2021
    In Love 😘
    Pembelian kali ke-2, handshok yg sangat selesa. Kali ni beli utk hadiahkn kpd sahabat. Semoga beliau happy nnt.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Rohaya Dali
    10 September 2021
    Dh 2x repeat handsock ni.
    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Azzila Mat issa
    10 September 2021
    Azzila mat issa
    Kain cantik sangat.. sejuk Dan selesa
    Recommended
    Helpful?
    0 0
    ADILAH HAFIZAH
    9 September 2021
    Kali kedua sy beli Hijrah handsocks
    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    ADILAH HAFIZAH
    9 September 2021
    Kali kedua sy beli Hijrah handsocks
    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Ummi Farha
    7 September 2021
    Alhamdulillah
    Kain lembut and selesa pakai, but tak dan nak ambik gambar masa pakai, but memang puas hati. Untuk orang mcm i yg baru berjinak-jinak nak pakai handso...More
    Kain lembut and selesa pakai, but tak dan nak ambik gambar masa pakai, but memang puas hati. Untuk orang mcm i yg baru berjinak-jinak nak pakai handsock, this is the right choice..
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    ahzass90
    4 September 2021
    Handsock selesa, sejuk dan lembut
    Handsock yg sgt selesa, lembut dan sejuk. Beli repeat kali kedua. Mmg berbaloi. 😊
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Mizz Nina Fadzwi
    3 September 2021
    Look elegant.
    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegan...More
    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.
    Helpful?
    0 0
    Aina Liyana Adam
    24 August 2021
    Cantik
    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.
    Helpful?
    0 0
    Aina Liyana Adam
    24 August 2021
    Cantik
    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Aina Liyana Adam
    24 August 2021
    Cantik
    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Fazilah abdul Rahim
    21 August 2021
    Exceed expectation
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Farah
    20 August 2021
    Suka sangat and nak repeat.
    The best handsocks! B'cause its cooling material, wider cut on the arms, wont feel tight. Available in beautiful colors. Love it.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Norlida
    20 August 2021
    The best hand socks
    Sy memang tercari cari handsocks… n dpermudahkan jumpa nyleascarft handsocks yg sangat selesa, material best dan ada logo yg cantik❤️Love sngt.recomme...More
    Sy memang tercari cari handsocks… n dpermudahkan jumpa nyleascarft handsocks yg sangat selesa, material best dan ada logo yg cantik❤️Love sngt.recommended 👍
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Norsahidah Binti Mohd Yusof
    15 August 2021
    The best
    Kain sangat lembut dan selesa di pakai....dan tak mudah melorot dan x mencengkam di tangan terbaik
    Helpful?
    1 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Hijrah Handsock In Black photo review
    +1
    Nur Sabrina
    13 August 2021
    Cantik.
    Selesa, cantik dan kemas. Thank you.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Adilah Rashid
    5 August 2021
    Puas hati sangat.
    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    shuhaily ahmad
    3 August 2021
    I suka handsock
    Bought for gift. Packaging sangat bagus.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Munibah Izhar
    1 August 2021
    Hijrah handsocks
    Suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Best sangat kualiti material dia 😍 Terus falling in love dengan semua warna ni 🥰❤️
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Munibah Izhar
    1 August 2021
    Hijrah handsocks
    Haritu suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Falling in love sangat dengan material, kualiti & warna dia 😍🥰
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Sarah Sharun
    31 July 2021
    Handsock in Black
    Material yang lembut dan sangat selesa bila dipakai .
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    SHARIFAH BIBI
    27 July 2021
    Love your handsocks.
    Very comfortable. Thank you for selling good quality products.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    NUR SYAFIQAH AMMARAH
    26 July 2021
    Memang puas hati sangat dengan hijrah handsock.
    Mula² sye beli 1 warna hitam sebab nak try pakai seharian, melorot ke tidak. Bila pakai, memang tak melorot dan tak rasa macam pakai handsocks pun.. S...More
    Mula² sye beli 1 warna hitam sebab nak try pakai seharian, melorot ke tidak. Bila pakai, memang tak melorot dan tak rasa macam pakai handsocks pun.. Saya memang tak pakai lain dah, saya sanggup cuci setiap hari balik keje untuk pakai esoknya 🤭. Sekarang saay dah ada banyak koleksi hijrah handsock, baru beli dan dah sampai minggu lepas. Nanti ada rezeki, nak tambah lagi, nak cukupkan semua warna 😍
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Noryati
    22 July 2021
    Tidak mengecewakan.
    Alhamdulillah saya pakai dah tidak mengecewakan best sangat insya-allah ada rezeki saya beli lagi.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    Jamelah
    7 July 2021
    Cantik dan sejuk.
    Selesa kain sejuk tak berpeluh.
    Helpful?
    0 0
    Nurul Shariah Kamaruddin
    6 July 2021
    Love it!!
    This is my 2nd time beli. Was waiting for this dah lama hehe. Tu borong lagi. I siap bagi present for my sister
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    WEDAWATY BOHARI
    1 July 2021
    Handsock selesa
    Memang selesa material handsock ni.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Black photo review
    WEDAWATY BOHARI
    1 July 2021
    Handsock selesa
    Memang selesa material handsock ni.
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram