(195 customer reviews)

(PRE ORDER) - Hijrah Handsock In Black

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

Available on backorder

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL**

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 22cm
  • Arm Opening (Stretch): (Max***) +- 30cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 5 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

** Please ensure the sizing fits you before purchase. Any request to change due to sizing (too loose or too tight) will not be entertained.

***Please ensure the top your arm's diameter is 1 - 2 cm smaller than the maximum arm opening stretch on handsock for maximum comfort.

 

 

195 reviews for (PRE ORDER) - Hijrah Handsock In Black

  1. WEDAWATY BOHARI (verified owner)

    Memang selesa material handsock ni.

  2. WEDAWATY BOHARI (verified owner)

    Memang selesa material handsock ni.

  3. Nurul Shariah Kamaruddin (verified owner)

    This is my 2nd time beli. Was waiting for this dah lama hehe. Tu borong lagi. I siap bagi present for my sister

  4. Jamelah (verified owner)

    Selesa kain sejuk tak berpeluh.

  5. Noryati (verified owner)

    Alhamdulillah saya pakai dah tidak mengecewakan best sangat insya-allah ada rezeki saya beli lagi.

  6. NUR SYAFIQAH AMMARAH (verified owner)

    Mula² sye beli 1 warna hitam sebab nak try pakai seharian, melorot ke tidak. Bila pakai, memang tak melorot dan tak rasa macam pakai handsocks pun.. Saya memang tak pakai lain dah, saya sanggup cuci setiap hari balik keje untuk pakai esoknya 🤭. Sekarang saay dah ada banyak koleksi hijrah handsock, baru beli dan dah sampai minggu lepas. Nanti ada rezeki, nak tambah lagi, nak cukupkan semua warna 😍

  7. SHARIFAH BIBI (verified owner)

    Very comfortable. Thank you for selling good quality products.

  8. Sarah Sharun (verified owner)

    Material yang lembut dan sangat selesa bila dipakai .

  9. Munibah Izhar (verified owner)

    Haritu suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Falling in love sangat dengan material, kualiti & warna dia 😍🥰

  10. Munibah Izhar (verified owner)

    Suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Best sangat kualiti material dia 😍 Terus falling in love dengan semua warna ni 🥰❤️

  11. shuhaily ahmad (verified owner)

    Bought for gift. Packaging sangat bagus.

  12. Adilah Rashid (verified owner)

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

  13. Nur Sabrina (verified owner)

    Selesa, cantik dan kemas. Thank you.

  14. Norsahidah Binti Mohd Yusof (verified owner)

    Kain sangat lembut dan selesa di pakai....dan tak mudah melorot dan x mencengkam di tangan terbaik

  15. Norlida (verified owner)

    Sy memang tercari cari handsocks… n dpermudahkan jumpa nyleascarft handsocks yg sangat selesa, material best dan ada logo yg cantik❤️Love sngt.recommended 👍

  16. Farah (verified owner)

    The best handsocks! B'cause its cooling material, wider cut on the arms, wont feel tight. Available in beautiful colors. Love it.

  17. Fazilah abdul Rahim (verified owner)

    Exceed expectation

  18. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

  19. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

  20. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

  21. Mizz Nina Fadzwi (verified owner)

    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.

  22. ahzass90 (verified owner)

    Handsock yg sgt selesa, lembut dan sejuk. Beli repeat kali kedua. Mmg berbaloi. 😊

  23. Ummi Farha (verified owner)

    Kain lembut and selesa pakai, but tak dan nak ambik gambar masa pakai, but memang puas hati. Untuk orang mcm i yg baru berjinak-jinak nak pakai handsock, this is the right choice..

  24. ADILAH HAFIZAH (verified owner)

    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.

  25. ADILAH HAFIZAH (verified owner)

    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.

  26. Azzila Mat issa (verified owner)

    Kain cantik sangat.. sejuk Dan selesa
    Recommended

  27. Rohaya Dali (verified owner)

    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.

  28. Noorwahida Binti Muhamad (verified owner)

    Pembelian kali ke-2, handshok yg sangat selesa. Kali ni beli utk hadiahkn kpd sahabat. Semoga beliau happy nnt.

  29. Siti Fatimah Ahmad (verified owner)

    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni 👍.

  30. Suhaini Mashuri (verified owner)

    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.

  31. Siti Saliha (verified owner)

    Kain lembut, best, tak panas. Memang ngam saiz pun.

  32. Nur syuhada (verified owner)

    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!

  33. Normala (verified owner)

    Sedap pakai dan kainnya sejuk.

  34. NURUL HAJARIAH (verified owner)

    Material sejuk dan selesa. Tak gatal. Tak melorot dan terletak elok je kat tangan.

  35. Rohani (verified owner)

    Pertama kali beli handsock yg selesa xmelurut yg pasti material superb...nti pasti repeat lg!!

  36. Rohani (verified owner)

    Alhamdulillah pertama kali jumpa handsock yg sejuk dan selesa..yg pasti materialnya superb👍

  37. Halimatun Saadiah (verified owner)

    Selesa dan tak melorot.

  38. Mazlina Nuruddin (verified owner)

    Getah nya just nice ok.. grip elok.. X ketat.. Sejuk je rasa material ni.

  39. Norlaila (verified owner)

    Kain yang Lembut. Selesa Dan sejuk .

  40. Atiqah (verified owner)

    Best sangat selesa. Will repeat soon with more colours. Worth it to buy☺️. Love ittt

  41. Naida Rowani

    Alhamdulillah.. kain yang lembut.. best sgt2.. cuma dapat beli satu warna jer dulu yang lain warna dah habis.. tunggu restock balik

  42. Rohani Yaacob (verified owner)

    Hijrah Handsock yg menepati citarasa saya. Kain tak panas dan pembikinannya sungguh kemas. Suka getahnya tak ketat tapi tak melorot.

  43. Shahirah Skymmar (verified owner)

    Handscock yang paling selasa. This is my 3rd time beli.

  44. Mazlah Binti Mat Hassan (verified owner)

    Sangat selesa, sejuk & rasa ringan. Sampai tak rasa pakai handsock rupenya 😅😅😅. Memang sangat puas hati

  45. Yusni jueng

    Kualiti hsock yg sesuai dgn harga...sgt2 recommend..kain sejok dan sgt selesa...

  46. Yuyusninie yuyu (verified owner)

    Sgt2 recommend...kain sejuk dan selesa...kain x gatal...seller pun sgt2 membantu

  47. Siti Salwa (verified owner)

    First time rasa handsock yang paling selesa. Selama nie semua handsock yang sy beli rasa tak selesa, gatal dan panas. Terima kasih nyleascarf

  48. PUTERI AMNI (verified owner)

    Sangat selesa 🥰 dah banyak kali repeat ..

  49. Khadijah Alhabshi (verified owner)

    Love sgt2..selesa & tak panas..tak terturun jugak mcm jenama yg lain..

  50. Fatimah (verified owner)

    Kain sangat selesa. Warna pon cantik. Saya suka. Nanti boleh repeat lagi

  51. Noor Azura (verified owner)

    Sangat2 selesa. Akan repeat lagi. InshaaAllah

  52. Azzah Nazihah binti Zakaria (verified owner)

    Seriusly inilah handsock yg saya ternanti² tau, nak nangis bila pakai sbb tak melorot langsung, elok sgt terletak kt lengan dan yg plg penting kainnya teramat selesa walaupun cuaca panas. Rugi sgt beli 1 je, i nk repeat semua colour nnti.. Huhu

  53. Zai Zaki (verified owner)

    Handsocks ni sangat selesa, materialnya bagus.. Yg penting, dah pakai lama pun, masih sama bentuknya, tak melorot.. Repeat order coz asyik berebut dgn anak2.

  54. Zalita (verified owner)

    Pertama kali beli hijrah handsocks. Sangat suka dengan materialnya. Nampak ekslusif dengan metal tag pada handsock.

  55. Wati N (verified owner)

    Hand socks ni sangat lembut & selesa. In shaa Allah akan beli lagi.

  56. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

  57. Nor Suhaida (verified owner)

    kain lembut , tidak panas . terbaik and recomended .

  58. AIDA SHUHADA ISMAIL (verified owner)

    Slesa sgt handsock ni..akn repeat lgi...

  59. Nurul Anisa Azman (verified owner)

    Kain sangat selesa, tidak terlalu melekap

  60. Hidayu Rani (verified owner)

    Sangat ok

  61. Dahlia (verified owner)

    Sangat² kemas dari segi jahitan& selesa.

  62. zraida (verified owner)

    Terbaik

  63. Zaini Mamat (verified owner)

    Material kain handsock yang sangat lembut dan sangat selesa, sangat puas hati, berbaloi beli. Terbaik

  64. lela (verified owner)

    Kain sejuk dan comfy

  65. Hana (verified owner)

    Material sejuk & lembut. Selesa dan tidak melorot jatuh walaupun buat banyak kerja. Love sangat! ^^

  66. SHAZLINA BINTI MD AZIZ (verified owner)

    Alhamdulillah...tersuka sgt pakai handsocks ni...cantik, kemas dan selesa

  67. Ema (verified owner)

    Alhamdulilah selesa.... Cuma dia suka naik ke ats bl bj 2 naik... Cm dia akn ikut naik jgkla.... Kn pantau sedia sbb suka tselak naik la...

  68. Roziyana (verified owner)

    Syukur material sgt selesa, tak melorot, getah tidak ketat, kain tak panas, suke sangat❤️

  69. Zafirah (verified owner)

    Saya memang tengah mencari handsocks dan kawan cadang beli nylescarf handsocks sbb sangat bagus. dan saya setuju!

  70. Nurhafifah Abd Rahim (verified owner)

    Selesa, good packaging and very good customer service

  71. Nur Adibah Binti Kasim (verified owner)

    Sangat puas hati…material sangat lembut…kain sejuk n selesa bila pakai untuk jangka masa yg lama

  72. Haziqah Hasmi (verified owner)

    Kain best sgt, tak melorot, tak jarang, kain sangat soft sesuai untuk i yang baru 1st time try

  73. Ferra (verified owner)

    So far pakai selesa , tak panas dn tak berpeluh walau cuaca tgh panas.tak bergulung ke bawah.

  74. Mahellah Omar (verified owner)

    Mula-mula tengok, alahai halusnya saiz lengan.
    tapi nampak bahagian pangkal lengan besar.

    Dia memeri rupanya, bahagian tangan tu elok saja dia tidak mencengkam, tetapi cukup menyalut tangan.
    Pangkal lengan juga tidak mencengkam yang tinggalkan bekas.

    Material dia superb, kalau buat baju pun bagus pakai material ini.

  75. nurulhuda (verified owner)

    handsock nie sangat selesa..kerja di dalam keadaan cuaca panas tak merimaskan saya...kain sangat lembut dan serap peluh...

  76. Azrina Abdul Rahim (verified owner)

    suka tengok datin Lisa Surihani pakai handsock ni. beli bila ada promo buy 4 free 1. suka material handsocks ni, lembut, tak panas, selesa ❤

  77. Asma (verified owner)

    Material kain sejuk dan lembut.. Selesa, sangat puas hati

  78. Hasfarizan Hasbollah (verified owner)

    Best sgt2.. Highly recommended..

  79. ASMAHWATI ABU BAKAR (verified owner)

    Alhamdulillah... sejuk n selesa sgt!!

  80. Afiqah Cheklah (verified owner)

    Kain yg lembut tak panas..selesa dan tidak gatal semasa pakai..yang paling penting tak melerot semasa pakai..akan repeat beli untuk buat koleksi..

  81. Zora (verified owner)

    Material yg sangat lembut dan sangat selesa dipakai walau hari panas....packaging pun cantik

  82. Juliati Jufri (verified owner)

    Kain sangat selesa, tak panas dan tak meluruh turun bila pakai... Tak rasa pun pakai hand sock ni...

  83. Airin Abu Bakar (verified owner)

    Sangat selesa.
    Materialnya lembut, getah di bahagian lengan tidak terlalu ketat, tidak mudah melorot.

  84. Sharifah Zalina (verified owner)

    Alhamdulillah. Setelah lama mencari, berjumpa jua dengan handsock yang menepati. Selesa, terletak elok, kemas, sejuk rasanya bila dikenakan. Dan yang paling saya bersyukur saiz di pergelangan tangan fit dengan saiz tangan saya.

  85. Azlina Binti Tumin (verified owner)

    Penghantaran cepat. kain nampak sedap. Banyak pilihan warna.

  86. ZulfaAlias (verified owner)

    Alhamdulillah barang dah selamat sampai..dh cuba pakai,memang selesa..fabriknya sangat lembut,rasa sejuk je pakai

  87. Azlina Tumin (verified owner)

    Kain nampak sedap. Penghantaran cepat

  88. Anie Abu Bakar (verified owner)

    Alhamdulillah..da smpi handsock sy..
    Da cuba,mmg selesa tak melorot..
    Matrial kain pun sgt lembut, tak pns or gatal..
    Terbaik!!

  89. Mylia (verified owner)

    Kain lembut dan kemas sangat

  90. Azianna Hamzah (verified owner)

    Sangat selesa

  91. Azianna Hamzah (verified owner)

    Sangat selesa dan cantik 🤩

  92. hafizah hashim (verified owner)

    berkenan bila tgk lisa surihani mengayakan inner ni…. terus cari siapa la empunya yg jual… last2 dpt jgk jawapan.. terus grab 4pcs free 1…. wow… terasa macam artis jugak bila mngayakn hand sock ni… 💁‍♀️puas hati… cantek..kemas..terletak…i ❤️ it…

  93. Jamilah (verified owner)

    Kain ok .selesa

  94. Lin (verified owner)

    Ordered for delivery to Singapore. Regular updates given via Whatsapp for each stage of shipment. Expeditious deliver. Handsock stretched comfortably for a plus size person like me. Good material used. Suitable for ladies who perspire all the time. Thank u nyleascarf. Will purchase again.

  95. Noraini mohd yusoff (verified owner)

    Kain selesa tak panas

  96. nurzahidah886@gmail.com (verified owner)

    Senang untuk di pakai.
    X mudah longgar

  97. Jass (verified owner)

    Mmg selesa. X rasa mcm pakai hand sock pun. X gatal2 pun. Material best.

  98. Nazihah (verified owner)

    Kualiti terbaik dah ada 13 pasang handsock hijrah ni 👍🏼👍🏼

  99. sara (verified owner)

    Alhamdulillah handsock yang selesa dan best setakat ni.. akan oder lagi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  100. Norren (verified owner)

    I dah grab 10 pasang dah! Haha geram sebab lama tunggu restock. Alhamdulillah memamg selesa

  101. Roshazlina (verified owner)

    Selesa. Staff pun friendly senang berurusan. Terbaikk...nk tunggu warna lain lk

  102. Roshazlina (verified owner)

    Terbaikk. Kain sejuk Dan ringan sedap pakai..staff very friendly senang berurusan. Mula2 cuba satu lps tu terus oder 4. Nnti nk beli warna lain lg

  103. Nisa (verified owner)

    Memang handsock pilihan hati. Berkualiti dan penting selesa tak melorot.

  104. Dina Rahim (verified owner)

    bought 4 colors and get free 1 random color..so comfort for me yang baru nk berjinak2 dgn handsocks..thanks to your team and all the best!

  105. Norain othman (verified owner)

    Kain yg lembut dan selesa..suka sbb xmelorot..lps ni boleh repeat lagi.

  106. Nolie (verified owner)

    Wah tak sangka tak rugi beli handsocks nyleascarf. Beli 1 sebab tangan besar takut ketat tapi ternyata jangkaan sy salah. Handsock nampak kecil tapi bila sarung dekat tangan besar ni sangat selesa. Patut lah sekejap sahaja sold out🤭. TQ nyleascarf😘

  107. Julia S (verified owner)

    Best handsocks. Very nice and comfortable material. Will buy again

  108. norzie (verified owner)

    pastinya selesa sangat...mcm tak rasa pun pakai handsock..tunggu next colour nak grab!!

  109. liza (verified owner)

    saya rasa sangat selesa dengan hand sock nyleascart.. baru2 ni g bercuti , macam2 aktiviti outdoor yg saya lakukan.. saya berasa sangat selesa, x rasa gatal2 atau hand sock melorot pun.. saya sangat selesa dgn hand sock ni.. akan order lagi nanti utk warna lain pula.. alah membeli menang memakai

  110. Nadia Mohamad (verified owner)

    Selesa pakai handsock ni, kainnya lembut elok dan melekat tak cepat turun macam yang lain. Inshaa Allah akan repeat beli. Terima kasih kerana melengkapkan untuk daku menutup aurat.

  111. Nurhaznita Mahmood (verified owner)

    Alhamdulillah.. Sgt2 puas hati dgn handsock hijrah ni.. Selesa yg amat dah la tak melorot.. tak panas! Mmg kena beli semua warna ni... Baru ada 5 warna ni... Moga terus terpelihara kualiti produk.
    Sgt sesuai utk yg baru cuba nak pakai handsock sbb pasti akn terus istiqamah sbb dh jatuh cinta dgn handsock hijrah ni
    Terima kasih NS semoga kalian mendpt ganjaran dgn membantu muslimah menutup aurat dgn sempurna

  112. Nana (verified owner)

    Alhamdulillah.Sangat selesa.Semenjak pakainya,memang in love sangat.Tak rimas

  113. Akmar (verified owner)

    Tangan saya besar jd handsock ni amat selesa walaupun tangan besar

  114. Fathin Aqila Asmuni

    kain sedap tapi handsock takde size.. bila tangan kecil pakai kain jatuh..harap lepas ni nylescart buat handsock ber size.

  115. Hid2 (verified owner)

    Material best; sejuk & lembut
    Yg penting xmelorot ke bawah, byk dh try handsock lain xkira murah or mahal, tp hasilnya xmemuaskn sbb kerap melorot dan kena tarik ke atas selalu

  116. Hidayah (verified owner)

    Material best; kain lembut & sejuk
    Yg penting xmelorot ke pergelangan tgn.. Dh byk beli xkira yg murah/mahal, kebykn mesti kena tarik byk kali ke siku.. NS handsock 👍🏻👍🏻👍🏻

  117. Safirah (verified owner)

    This is my 2nd time purchase with Nyleascarf. Really satisfied with the materials. So comfortable and soft! Will buy again for my family and friend to 'racun' them. InsyaAllah. Thank you!

  118. Gieha bt ibrahim (verified owner)

    Sangat selesa..repeat order kali ke 2..recomended👍

  119. Anizah (verified owner)

    Assalamualaikum..
    Alhamdulillah, akk dh terima handsock akk td.

    Kainnya lembut, getahnya pun rasa selesa n x trlalu mencengkam tgn..Alhamdulillah

    Tq utk free gift nya
    Akk beli ya sis..

    In Shaa Allah..akk rezeki akk beli warna yg lain pula

    Mohon doakn agar akk dpt terus istiqamah utk menutup aurat dgn lebih sempurna ya..

  120. Nor azwana (verified owner)

    Sangat berkualiti dan selesa

  121. Nur (verified owner)

    Best

  122. Diyana (verified owner)

    Best gila!

  123. Diyana (verified owner)

    dah 2 kali beli.best sgt!

  124. Najihah Latip (verified owner)

    Kain sangat selesa. Dapat parcel terus pakai dan jatuh cinta. Alhamdulillah jumpa juga handsock yang selesa utk pakai harian.

  125. Zuraa (verified owner)

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

  126. Juliana Nur Sakinah Pago (verified owner)

    Ini adalah pembelian kali ke2 dan saya sgt in love dgn Handsocks ini, kain sejuk lembut dan kemas dilengan, in sya Allah akan order lg nanti

  127. Roza Noh (verified owner)

    Alhamdulillah sudah terima hijrah handsock buy 5 free 1. Warna semua cantik dan yang best sangat, ia selesa dipakai. In shaa Allah nak beli warna lain pula.

    Terima Kasih.

  128. Rose Az (verified owner)

    I love it handsocks kain tak gatal n selesa.
    Keep it up 🥰🥰🥰

  129. Bazilah Yusri (verified owner)

    Material kain lembut. Bila pakai tak terasa mcm pakai handsock sbb material kain tu rasa sejuk jaa walaupon cuaca panas. Yg plg penting selesa & terletak elok tak melorot. Pilihan warna pon nice👍🏻 Terima kasih team nyleascarf

  130. Zakiah (verified owner)

    Handsocks Nyleascarf sangat lembut seumpama tidak terasa apabila memakainya. Cuma kalau dapat dipertimbangkan untuk menyediakan saiz kecil (bkn freesize) bagi mereka yang mempunyai tangan kecil seperti saya, lagi baik🤗

  131. Shahira binti Shahruddin (verified owner)

    Handsock ni memang best, selesa semasa pakai...recommended..tq

  132. Suriani binti Mohd Lina (verified owner)

    Alhamdulillah handsock sejuk,, suka pkai.. memang selesa xpanas.. ☺️

  133. Marsyis (verified owner)

    Tak melorot, tak gatal & selesa sangatttt 🫶🏻 Love it 🤍

  134. Sofina Izzati (verified owner)

    Alhamdulillah selesa sgt!! 😍😍

  135. Haslinda Mahmood (verified owner)

    My first time trying, fall in love immediately.. The best handsocks, I repeat purchase multiple times for myself and gifts for my Muslim sisters.. Alhamdullilah

  136. Maira (verified owner)

    Alhamdulillah ni kali kedua beli handsock ni. Dah ada 2 warna, in shaa Allah ada rezeki boleh kumpul warna lain lagi. Best sangat selesa, handsock paling selesa setakat ni

  137. Azzreen (verified owner)

    Material plg best..size ngam..in loveeeee dgn handsocn ni..

  138. Azuwana Abd Rahman (verified owner)

    Alhamdulillah....sangat² berpuas hati,kain yg selesa,getah yg xterlalu ketat,panjang yg sgt sesuai....terbaik... InshaaAllah akan repeat utk ckupkan color...TQ Hijra handsock 🥰

  139. Nor Hasliza Mohamad Desa (verified owner)

    Hijrah Handsock sangat selesa bila pakai sejuk jer..nie pembelian kali ke-2.Buat yg mahu berjinak2 pakai handsock boleh cuba Hijrah handsock.

  140. Cikgu Liza (verified owner)

    Kain selesa..alhamdulilah ..

  141. rienburhan (verified owner)

    Kain sangat² selesa,sesuai dgn harga yg d tawarkan..❤️
    Saya beli 5 helai dpt free selai tq hq .

  142. Mumtaz (verified owner)

    Sgt lembut, tidak melekat dqn tidak melurut.

  143. Siti Rohani Binti Mohamad (verified owner)

    kainnya sangat lembut,sejuk,selesa & warna warnanya cantik menarik..love sgt²

  144. NORAZLINA (verified owner)

    Saya sgt puas hati. Handsock yg selesa, kain lembut, tak panas, tak gatal, tak melorot.

  145. hzwnimzln (verified owner)

    Baru nak cuba pakai handsocks. Handsock ni lembut selesa. Tak panas. Moga istiqamah

  146. elinahasanbasri (verified owner)

    Nyleascaft handsocks very comfy, cooling material colors also all nice. I order more colors to add my handsocks collection 😊

  147. Mazita Ahmad (verified owner)

    Material sejuk xtebal n xtrlalu nipis & potongan selesa xketat & xlonggar... Love sgt...

  148. syakimah (verified owner)

    selesa

  149. Min (verified owner)

    Bagus sgt handsock ni. Tak melorot and sgt lembut. Sila lah beli and try sendiri. Charm tu cantik sgt

  150. Norellyia bt Sariaat (verified owner)

    Inilah handsock yang saya cari-cari selama ini. Selesa dan sejuk. Saya suka sangat

  151. Nisaaa (verified owner)

    Handsock sgt selesa, material soft sgt, sesuai utk kulit alergik sy, tq

  152. Etlovel (verified owner)

    Saya mmg suka handsocks ni. Tengah kumpul semua warna. Selesa, sejuk, paling penting tak melorot, terletak elok di lengan

  153. Norellyia (verified owner)

    Cantik, selesa dan sejuk.. Saya suka sangat

  154. Aimaizatul Akmar Binti Mohamed Tharik (verified owner)

    Hand Sock yang selesa dan getah tidak sakit..

  155. Ruhaizah (verified owner)

    Mula-mula beli 4 pasang (Feb 2022 - Dusty Grey, Caramel, Khakis, Smokey Free Oxblood). Material selesa; tak kembang atau berbulu. Kain sejuk & getah tak melorot atau pun kendur bahkan tidak mencekak lengan, boleh tarik sampai atas siku & masih selesa tak berlipat-lipat di bawah lengan baju. Sangat berbeza dgn handsock lain. Alhamdulillah beli lagi 5 pasang (Nov 2022 - Khakis 2, Black, Caramel, Nude Free Emerald). Ini yg dinamakan pembelian bernilai... gituuuuuu. Kalau bagus kenapa beli banyak-banyak??? Nak buat hadiah kasih sayang untuk kakak tersayang, sharing is caring.... gituuuu....

  156. sarah (verified owner)

    best quality ever!

  157. Zurianee (verified owner)

    Sangat selesa. Dah 3 kali repeat order

  158. Anne (verified owner)

    Serius material sedap sgt.. firstly beli dgn member 2 psg dulu.. lps tu terus fall in love with this material

  159. yanizahari (verified owner)

    selesa sangat...alhamdulillah dapat yang selesa n harga yang berbaloi.

  160. Rozana (verified owner)

    Excellent customer service! Fast shipping with reasonable fees! Great packaging and products! Sangat cantik dan selesa. Thank you and keep up with the excellence service! Gonna purchase another 10pcs.

  161. Sirja ja (verified owner)

    Suka sgt dpt black color ni . Kain nya soft

  162. Habsah Minhat (verified owner)

    Saya dah pakai few types of handsocks in market, tapii nylea paling selesa. Mula-mula tgok bos pakai,terus carik logo nya. Mmg best dan alhamdulillah masih istiqamah pakai handsocks. Lurvee

  163. Lina (verified owner)

    Alhamdulillah syukur..selesa sungguh .. sejuk je material.. anak saya baru belajar pakai handsocks .. semoga terus istiqomah untuk tutup aurat dengan sempurna ♥️

  164. Juliacr (verified owner)

    Nak repeat lagi

  165. Juliacr (verified owner)

    Beli lagi nk bagi gift

  166. Norazura (verified owner)

    I have purchased handsocks from various merchants but this is the best so far.The material is cooling,it does not slide down my arm and the grip is just right

  167. nor eda (verified owner)

    sangat lembut,kain sejuk,xterlalu nipis dan xterlalu tebal...sangat recommended.

  168. Indah Shukor (verified owner)

    selesa and best

  169. Aisha Aziz (verified owner)

    Alhamdulillah my 2nd order..the best handsocks i ever wear.In Shaa Allah akan order lain warna from the collections.Best sangat dan selesa dipakai sepanjang hari.tak gatal dan tak melorot.

  170. Fahnezah Jauni (verified owner)

    Best pakai..sangat2 selesa yg penting tak melorot

  171. Ranimah (verified owner)

    Material sejuk, selesa dipakai sepanjang hari, tidak melorot dan tiada rasa gatal di lengan. Alhamdulillah saya sangat selesa memakai handsock Nyleascarf.

  172. farhana binti hussin (verified owner)

    handsock ni cantik sgt sbb ada charm..suka sgt..nampak eksklusif..x melorot..kain sejuk d tangan👍 terbaik..plis restock colour2 lain jgk🥰

  173. Maslinda Moid (verified owner)

    MasyaAllah best sangat handsock ni. Tak pernah jumpa yang best macam ni. Langsung tak melorot. Mahal sikit tapi berbaloi2

  174. Idaya

    Best ever. bought for umrah then suka beli lai...

  175. Nana (verified owner)

    Alhamdulillah.I repeat for many times.They are too comfy to wear.Love them deeply.☺

  176. Etlovel

    Tak guna handsocks lain dah, mmg setia dgn nyleascarf je walaupun a bit pricey tp berbaloi2

  177. NORAZIAN ABDUL MAJID

    black

  178. Aween Azwani

    Sangat selesa dan handsock Nyleascarf adalah pelengkap untuk setiap pakaian saya untuk majlis rasmi, pejabat atau kasual

  179. Nor

    Handsock ni sgt selesa

  180. Rabiatul Adawiyah binti Sabri (verified owner)

    I beli hijrah handsock black & honey dew. Lurveee sangat kain dia sejuk je tak panas & nampak bergaya gittew

  181. Suraya

    Sangat berpuas hati, selesa sangat yg paling penting tak melorot

  182. yat (verified owner)

    kain lembut dan cantik. warna pun cantik. x jarang. melekap dgn baik, x gelebeh, x ketat, dan x melorot ke bawah. untuk beginner yang baru nak pakai handsocks macam saya, rasa terjerut sikit kat bahagian lengan yang bergetah tu. jadi saya sentiasa aware yang saya tgh pakai handsocks. mungkin lama2 akan terbiasa.

  183. siti (verified owner)

    macam biasa, handsock nyleascarf best ,selesa, getah ok x ketat ..terbaik

  184. fatin (verified owner)

    in love betul dengan handsock ni.sangat berbeza dengan koleksi handsock yg saya ada sebelum ni.handsock jenama ni sangat selesa pakai,rasa macam x pakai apa sebab ringan,sejuk dan x bergulung di hujung lengan.walau pakai lama x menyebabkan gatal,tekstur kain yang sangat nyaman.akan repeat warna lain plak lepas ni.

  185. NOR AZURA BINTI ABU BAKAR (verified owner)

    Alhamdulillah...handsock ni saya dah pakai lama. Berbaloi beli. Kain best. Design simple. Insya - Allah ada rezeki saya beli lagi.

  186. Ashiqin (verified owner)

    Reasonable price & great quality!

  187. Shariffah radiah Shaikh bashir (verified owner)

    I ve using NS handsocks since 2020,and I really love it cos it suits my skin condition eczema,no worries about itchiness when u are on it.Thank you NS for the great products!!Alhamdullilah 🤲😊

  188. Nur Zalifah (verified owner)

    Alhamdulillah...saya kali ke2 dah beli...memang selesa sangat²...material kain dia lembut...kalau pakai tu rasa tak cengkam tangan...🥰

  189. FAIZA BINTI FAUZI (verified owner)

    Alhamdullillah, saya dah repeat 3 kali (Wajib grab kalau ada offer BUY 4 FREE 1 OR BUY 4 FREE 2 hihi).
    Ikhlas dari saya handsock Nyleascarf selesa sangat2 dan design yang simple but nice....untuk yang baru nak belajar pakai handsock, WAJIB try handsock keluaran Nyleascraf LUV sangat.

  190. Norshahrizan Ramli (verified owner)

    Alhamdulilah barang dah sampai.. terlalu selesa n menepati citarasa sgt sampai dah x ingat berapa kali repeat order.. sampai ada satu hari itu saya pergi gov office and kak kaunter tegur.. siap tanya beli mana sbb dia ckp brand lain yg dia beli sebelum ini cepat longgar.. borak2 pastu 2 bulan selepas itu jumpa dia lagi.. wahh dia pun tukar pakai brand NS.. alhamdulilah pahala berterusan..

  191. Yatt (verified owner)

    Sangat selesa kainnya.Tak Panas dan cantik. Memang suka jenis ade Getah di Bahagian atas supaya kemas terletak.

  192. Emie (verified owner)

    Material sangat selesa dan tak merimaskan walaupun pakai dalam cuaca panas. Akan repeat order soon!

  193. syira

    Kain mmg lembut,ringan x rasa mcm pakai.

  194. Nuur Abdul (verified owner)

    Handsocks - 100/10 (Patutla Datin LS suka pakai ❤️)
    Kualiti - 100/10
    Delivery - 6/10
    Portal online shop - 6/10

    *For delivery kena cepatkan sikit servis, online portal pon kena upgrade. Mcm tingtong sikit kadang2.

    *For h/socks, Wallahi ini adalah collection terbaik, terpaling selesa, terpaling berkualiti yg saya ada. Paling penting dia tak meloroih jatuh kebawah. Tq seller ❤️🤍💚🖤

  195. crd (verified owner)

    Material sgt selesa & x gatal

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0