(67 customer reviews)

Hijrah Handsock In Black

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

In stock

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 4 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

 

67 reviews for Hijrah Handsock In Black

  1. Ema (verified owner)

    Handsock

    Alhamdulilah selesa.... Cuma dia suka naik ke ats bl bj 2 naik... Cm dia akn ikut naik jgkla.... Kn pantau sedia sbb suka tselak naik la...

    Helpful?
    0 0
  2. SHAZLINA BINTI MD AZIZ (verified owner)

    Super Comfy Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah...tersuka sgt pakai handsocks ni...cantik, kemas dan selesa

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  3. Hana (verified owner)

    ADA GETAH TAK MELOROT

    Material sejuk & lembut. Selesa dan tidak melorot jatuh walaupun buat banyak kerja. Love sangat! ^^

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  4. lela (verified owner)

    Kain sejuk dan comfy

    Helpful?
    0 0
  5. Zaini Mamat (verified owner)

    Berbaloi Beli

    Material kain handsock yang sangat lembut dan sangat selesa, sangat puas hati, berbaloi beli. Terbaik

    Helpful?
    0 0
  6. zraida (verified owner)

    Hijrah Handsock

    Terbaik

    Helpful?
    0 0
  7. Dahlia (verified owner)

    Handsock

    Sangat² kemas dari segi jahitan& selesa.

    Helpful?
    0 0
  8. Hidayu Rani (verified owner)

    Sangat ok

    Helpful?
    0 0
  9. Nurul Anisa Azman (verified owner)

    Kain sangat selesa, tidak terlalu melekap

    Helpful?
    0 0
  10. AIDA SHUHADA ISMAIL (verified owner)

    Teramat selesa

    Slesa sgt handsock ni..akn repeat lgi...

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  11. Nor Suhaida (verified owner)

    handsock yang sangat2 selesa .

    kain lembut , tidak panas . terbaik and recomended .

    Helpful?
    0 0
  12. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    The best ever

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

    Helpful?
    0 0
  13. Wati N (verified owner)

    Hand socks ni sangat lembut & selesa. In shaa Allah akan beli lagi.

    Helpful?
    0 0
  14. Zalita (verified owner)

    Hijrah handsock

    Pertama kali beli hijrah handsocks. Sangat suka dengan materialnya. Nampak ekslusif dengan metal tag pada handsock.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  15. Zai Zaki (verified owner)

    Recommended handsock utk semua.

    Handsocks ni sangat selesa, materialnya bagus.. Yg penting, dah pakai lama pun, masih sama bentuknya, tak melorot.. Repeat order coz asyik berebut dgn anak2.

    Helpful?
    0 0
  16. Azzah Nazihah binti Zakaria (verified owner)

    Handsock selesa

    Seriusly inilah handsock yg saya ternanti² tau, nak nangis bila pakai sbb tak melorot langsung, elok sgt terletak kt lengan dan yg plg penting kainnya teramat selesa walaupun cuaca panas. Rugi sgt beli 1 je, i nk repeat semua colour nnti.. Huhu

    Helpful?
    0 0
  17. Noor Azura (verified owner)

    Sangat2 selesa. Akan repeat lagi. InshaaAllah

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  18. Fatimah (verified owner)

    Best

    Kain sangat selesa. Warna pon cantik. Saya suka. Nanti boleh repeat lagi

    Helpful?
    0 0
  19. Khadijah Alhabshi (verified owner)

    Khadijah Alhabshi

    Love sgt2..selesa & tak panas..tak terturun jugak mcm jenama yg lain..

    Helpful?
    1 0
  20. PUTERI AMNI (verified owner)

    Lovely 🥰

    Sangat selesa 🥰 dah banyak kali repeat ..

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    1 0
  21. Siti Salwa (verified owner)

    SITI SALWA

    First time rasa handsock yang paling selesa. Selama nie semua handsock yang sy beli rasa tak selesa, gatal dan panas. Terima kasih nyleascarf

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    1 0
  22. Yuyusninie yuyu (verified owner)

    Luv it so much

    Sgt2 recommend...kain sejuk dan selesa...kain x gatal...seller pun sgt2 membantu

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  23. Yusni jueng

    Handsock terbaeekkk

    Kualiti hsock yg sesuai dgn harga...sgt2 recommend..kain sejok dan sgt selesa...

    Helpful?
    0 0
  24. Mazlah Binti Mat Hassan (verified owner)

    Macam tak pakai handsock

    Sangat selesa, sejuk & rasa ringan. Sampai tak rasa pakai handsock rupenya 😅😅😅. Memang sangat puas hati

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  25. Shahirah Skymmar (verified owner)

    The most comfy handsock

    Handscock yang paling selasa. This is my 3rd time beli.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  26. Rohani Yaacob (verified owner)

    Sangat berpuashati dengan Hijrah Handsock.

    Hijrah Handsock yg menepati citarasa saya. Kain tak panas dan pembikinannya sungguh kemas. Suka getahnya tak ketat tapi tak melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  27. Naida Rowani

    Best Handsock

    Alhamdulillah.. kain yang lembut.. best sgt2.. cuma dapat beli satu warna jer dulu yang lain warna dah habis.. tunggu restock balik

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    1 0
  28. Atiqah (verified owner)

    Handsock yang terlampau best

    Best sangat selesa. Will repeat soon with more colours. Worth it to buy☺️. Love ittt

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  29. Norlaila (verified owner)

    Hand sock selesa

    Kain yang Lembut. Selesa Dan sejuk .

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  30. Mazlina Nuruddin (verified owner)

    Selesa sangat.

    Getah nya just nice ok.. grip elok.. X ketat.. Sejuk je rasa material ni.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 1
  31. Halimatun Saadiah (verified owner)

    Cantik

    Selesa dan tak melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  32. Rohani (verified owner)

    Handsock terbaik

    Alhamdulillah pertama kali jumpa handsock yg sejuk dan selesa..yg pasti materialnya superb👍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  33. Rohani (verified owner)

    Handsock terkini

    Pertama kali beli handsock yg selesa xmelurut yg pasti material superb...nti pasti repeat lg!!

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  34. NURUL HAJARIAH (verified owner)

    Sejuk dan selesa

    Material sejuk dan selesa. Tak gatal. Tak melorot dan terletak elok je kat tangan.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  35. Normala (verified owner)

    Best la kainnya

    Sedap pakai dan kainnya sejuk.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  36. Nur syuhada (verified owner)

    Material hijrah handsock besttt.

    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  37. Siti Saliha (verified owner)

    Alhamdulillah puas hati sangat.

    Kain lembut, best, tak panas. Memang ngam saiz pun.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  38. Suhaini Mashuri (verified owner)

    Material best.

    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  39. Siti Fatimah Ahmad (verified owner)

    Cantik sangat.

    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni 👍.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  40. Noorwahida Binti Muhamad (verified owner)

    In Love 😘

    Pembelian kali ke-2, handshok yg sangat selesa. Kali ni beli utk hadiahkn kpd sahabat. Semoga beliau happy nnt.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  41. Rohaya Dali (verified owner)

    Dh 2x repeat handsock ni.

    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  42. Azzila Mat issa (verified owner)

    Azzila mat issa

    Kain cantik sangat.. sejuk Dan selesa
    Recommended

    Helpful?
    0 0
  43. ADILAH HAFIZAH (verified owner)

    Kali kedua sy beli Hijrah handsocks

    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.

    Helpful?
    0 0
  44. ADILAH HAFIZAH (verified owner)

    Kali kedua sy beli Hijrah handsocks

    Bila pakai tu mmg rasa sejuk je. Plg penting tak mudah melorot.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  45. Ummi Farha (verified owner)

    Alhamdulillah

    Kain lembut and selesa pakai, but tak dan nak ambik gambar masa pakai, but memang puas hati. Untuk orang mcm i yg baru berjinak-jinak nak pakai handsock, this is the right choice..

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  46. ahzass90 (verified owner)

    Handsock selesa, sejuk dan lembut

    Handsock yg sgt selesa, lembut dan sejuk. Beli repeat kali kedua. Mmg berbaloi. 😊

    Helpful?
    0 0
  47. Mizz Nina Fadzwi (verified owner)

    Look elegant.

    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  48. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Cantik

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

    Helpful?
    0 0
  49. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Cantik

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

    Helpful?
    0 0
  50. Aina Liyana Adam (verified owner)

    Cantik

    Alhamdulillah, barang dah sampai, cantik.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  51. Fazilah abdul Rahim (verified owner)

    Exceed expectation

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  52. Farah (verified owner)

    Suka sangat and nak repeat.

    The best handsocks! B'cause its cooling material, wider cut on the arms, wont feel tight. Available in beautiful colors. Love it.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  53. Norlida (verified owner)

    The best hand socks

    Sy memang tercari cari handsocks… n dpermudahkan jumpa nyleascarft handsocks yg sangat selesa, material best dan ada logo yg cantik❤️Love sngt.recommended 👍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  54. Norsahidah Binti Mohd Yusof (verified owner)

    The best

    Kain sangat lembut dan selesa di pakai....dan tak mudah melorot dan x mencengkam di tangan terbaik

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    1 0
  55. Nur Sabrina (verified owner)

    Cantik.

    Selesa, cantik dan kemas. Thank you.

    Hijrah Handsock In Black
    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  56. Adilah Rashid (verified owner)

    Puas hati sangat.

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  57. shuhaily ahmad (verified owner)

    I suka handsock

    Bought for gift. Packaging sangat bagus.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  58. Munibah Izhar (verified owner)

    Hijrah handsocks

    Suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Best sangat kualiti material dia 😍 Terus falling in love dengan semua warna ni 🥰❤️

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  59. Munibah Izhar (verified owner)

    Hijrah handsocks

    Haritu suami hadiahkan Hijrah handsocks 6 pasang sekaligus! Falling in love sangat dengan material, kualiti & warna dia 😍🥰

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  60. Sarah Sharun (verified owner)

    Handsock in Black

    Material yang lembut dan sangat selesa bila dipakai .

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  61. SHARIFAH BIBI (verified owner)

    Love your handsocks.

    Very comfortable. Thank you for selling good quality products.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  62. NUR SYAFIQAH AMMARAH (verified owner)

    Memang puas hati sangat dengan hijrah handsock.

    Mula² sye beli 1 warna hitam sebab nak try pakai seharian, melorot ke tidak. Bila pakai, memang tak melorot dan tak rasa macam pakai handsocks pun.. Saya memang tak pakai lain dah, saya sanggup cuci setiap hari balik keje untuk pakai esoknya 🤭. Sekarang saay dah ada banyak koleksi hijrah handsock, baru beli dan dah sampai minggu lepas. Nanti ada rezeki, nak tambah lagi, nak cukupkan semua warna 😍

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  63. Noryati (verified owner)

    Tidak mengecewakan.

    Alhamdulillah saya pakai dah tidak mengecewakan best sangat insya-allah ada rezeki saya beli lagi.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  64. Jamelah (verified owner)

    Cantik dan sejuk.

    Selesa kain sejuk tak berpeluh.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  65. Nurul Shariah Kamaruddin (verified owner)

    Love it!!

    This is my 2nd time beli. Was waiting for this dah lama hehe. Tu borong lagi. I siap bagi present for my sister

    Helpful?
    0 0
  66. WEDAWATY BOHARI (verified owner)

    Handsock selesa

    Memang selesa material handsock ni.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
  67. WEDAWATY BOHARI (verified owner)

    Handsock selesa

    Memang selesa material handsock ni.

    Hijrah Handsock In Black
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0