(9 customer reviews)

Hijrah Handsock In Dusty Pink

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

In stock

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 4 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

 

9 reviews for Hijrah Handsock In Dusty Pink

  1. Nur Fiza

    Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah akhirnye dpt the best handsocks ever.. Sgt selesa very cooling quality terbaik n exclusive with the NS logo.. fits nicely too.. akan repeat more.. terima kasih NS for doing the Handsocks😊

    Hijrah Handsock In Dusty Pink
    Helpful?
    0 0
  2. Khadijah Aini (verified owner)

    Sangat selesa

    Hijrah Handsock In Dusty Pink
    Helpful?
    0 0
  3. Haney (verified owner)

    Cantik & material sgt selesa utk dipakai. Tapi sy ni slim orgnya so lengan pun kecil jd getah tu a bit longgar tp skit jela.. harap akn dtg boleh tak ketatkan skit je lg utk org yg tgn kecil mcm sy ni utk elakkan melorot skit tanpa saya kena betulkan dan tarik ke atas lengan sentiasa.Tp apa pun saya suka material nya & hope size je perlu ada utk lengan kecil.

    Helpful?
    0 0
  4. Hasliza Mokhtar (verified owner)

    Seronok pakai handsock ini kain nya yang sejuk,ada getah tak mudah melorot sangat selesa.

    Hijrah Handsock In Dusty Pink
    Helpful?
    0 0
  5. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Helpful?
    0 0
  6. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Hijrah Handsock In Dusty Pink
    Helpful?
    0 0
  7. Farah Hazwani (verified owner)

    Selesa pakai tak panas

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

    Hijrah Handsock In Dusty Pink
    Helpful?
    0 0
  8. nadhirah syafiqah (verified owner)

    so light and confortable love it

    Helpful?
    0 0
  9. Nur Insyirah (verified owner)

    Kain sejuk. Sangat selesa untuk dipakai. Terletak elok je. In Shaa Allah ada rezeki boleh repeat lagi

    Hijrah Handsock In Dusty Pink
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0