(10 customer reviews)

Hijrah Handsock In Ivory

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

Out of stock

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 4 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

 

10 reviews for Hijrah Handsock In Ivory

  1. farhana ibrahim (verified owner)

    selesa

    Helpful?
    0 0
  2. juliana (verified owner)

    good material.. i love it !

    Hijrah Handsock In Ivory
    Helpful?
    0 0
  3. Nurul aisyah (verified owner)

    Nurul Aisyah

    Sangat selesa . Tak panas.. warna pastel yang cantik..

    Hijrah Handsock In Ivory
    Helpful?
    0 0
  4. Nahariah (verified owner)

    Cantik n selesa

    Saya suka sekali bila dapat handsocks ni sangat selesa, tak panas n just nice pat lengan. Saya recommended yg ni sebab saya dah Cuba banyak tapi ni lain dari yg lain

    Helpful?
    0 0
  5. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Helpful?
    0 0
  6. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Hijrah Handsock In Ivory
    Helpful?
    0 0
  7. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Lembut....selesa kain ye..

    Hijrah Handsock In Ivory
    Helpful?
    0 0
  8. nadhirah syafiqah (verified owner)

    So light and comfortable love it

    Helpful?
    0 0
  9. nor suhaida (verified owner)

    lepas ni maybe boleh upgrade . buat dua2 belah kanan dan kiri dengan logo NS tu . cantikkkkk🥰🥰

    Helpful?
    0 0
  10. nor suhaid (verified owner)

    warna2 handsock dari nyleascarf sgt cantik. soft je . sesuai dengan semua muda dan tua 😊

    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0