(46 customer reviews)

Hijrah Handsock In Ivory

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

In stock

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL**

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 22cm
  • Arm Opening (Stretch): (Max***) +- 30cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 4 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

** Please ensure the sizing fits you before purchase. Any request to change due to sizing (too loose or too tight) will not be entertained.

***Please ensure the top your arm's diameter is 1 - 2 cm smaller than the maximum arm opening stretch on handsock for maximum comfort.

 

 

You may also like…

46 reviews for Hijrah Handsock In Ivory

  1. nor suhaid (verified owner)

    warna2 handsock dari nyleascarf sgt cantik. soft je . sesuai dengan semua muda dan tua 😊

  2. nor suhaida (verified owner)

    lepas ni maybe boleh upgrade . buat dua2 belah kanan dan kiri dengan logo NS tu . cantikkkkk🥰🥰

  3. nadhirah syafiqah (verified owner)

    So light and comfortable love it

  4. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Lembut....selesa kain ye..

  5. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

  6. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

  7. Nahariah (verified owner)

    Saya suka sekali bila dapat handsocks ni sangat selesa, tak panas n just nice pat lengan. Saya recommended yg ni sebab saya dah Cuba banyak tapi ni lain dari yg lain

  8. Nurul aisyah (verified owner)

    Sangat selesa . Tak panas.. warna pastel yang cantik..

  9. juliana (verified owner)

    good material.. i love it !

  10. farhana ibrahim (verified owner)

    selesa

  11. Noraini mohd yusoff (verified owner)

    Alhamdulillah kain selesa tak panas

  12. Nazihah (verified owner)

    Alhamdulillah kualiti terbaik & selesa

  13. Simah Yusran (verified owner)

    Mula2 dapat sebagai hadiah. Terjatuh cinta dengan kain yang sangat selesa dan tidak panas bila digunakan.
    Sekarang saya pula beli sendiri warna yang berlainan. Insya Allah akan kembali untuk beli warna berbeza pula. Terima kasih.

  14. Roshazlina (verified owner)

    Tak menyesal beli handsock ni sedap pakai,kain ringan,kain sejuk,yg penting tak melorot sbb ada getah kt lengan.

  15. Hanani (verified owner)

    Sangat selesa ..kain pn best..even i kja pkai uniform..still comfortable..nice.. tq2

  16. Noor Abdullah Sani (verified owner)

    Kain selesa dan elok di tangan

  17. Fathin Aqila Asmuni (verified owner)

    kain sedap tapi handsock takde size.. bila tangan kecil pakai kain jatuh..harap lepas ni nylescart buat handsock ber size.

  18. nur (verified owner)

    Selesa n cantik

  19. Farhana Fizal (verified owner)

    Parcel sampai tadi, saya terus pakai. Lembut sangat, selesa. Terus in love! Nak repeat lagi.

  20. Azura Osman (verified owner)

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

  21. Ima (verified owner)

    Material yang ringan. Pilihan warna mudah matching dengan baju. Harga berpatutan. Semoga perniagaan Nyleascarf bertambah maju dan dirahmati Allah.

  22. Nafisah Khan (verified owner)

    This is the first time I am purchasing your product as being recommended by my sister.
    I love the texture and the material.
  23. Zakiah (verified owner)

    Handsocks Nyleascarf sangat lembut seumpama tidak terasa apabila memakainya. Cuma kalau dapat dipertimbangkan untuk menyediakan saiz kecil (bkn freesize) bagi mereka yang mempunyai tangan kecil seperti saya, lagi baik🤗

  24. Maira (verified owner)

    First time saya try handsock dr jenama ni. Alhamdulillah try pakai tadi selesa sangat. Kalau pakai keluar nanti selesa, boleh repeat order lagi. Lembut dan tak gatal ditangan

  25. Rusmawati mustafa (verified owner)

    Kain lembut dan sejuk. Yang penting tak gatal. Sangat selesa. Love it. Boleh repeat beli lagi

  26. Nor Ashikin (verified owner)

    Kain lembut dan sejuk. Yang penting tak gatal. Sangat selesa. Love it. Nak repeat beli lagi ni, insyaallah

  27. Lya

    Sgt puas hati...trime kasih Nyleascarf.

  28. Azila Sulaiman (verified owner)

    Sangat selesa… sejuk. Sangat sangat selesa dipakai sepanjang hari

  29. Miza (verified owner)

    Best sangat handsock nyleascarf ni..material soft..i will repeat again!

  30. Iffah (verified owner)

    Sangat cantik dan selesa..Ada getah dan tidak melurut ke bawah

  31. Haslinda Mahmood (verified owner)

    Very comfortable wearing whole day during my holiday in KL.. Very sleek, cooling and pretty.. 100% recommend.! Admin Ana is patience and dedicated.. thanks

  32. Masliah binti Karim

    Alhamdullillah, nnt bleh tambah koleksi ag..

  33. Ina (verified owner)

    Selesa sangat

  34. Fazlina Abdul Rauf (verified owner)

    Alhamdulillah very good quality dan so comfy. Indeed can fit bigger size and the choice of colours, sweet! Suka sangat 😊

  35. Sirja ja (verified owner)

    Suka sgt fabrik nya

  36. Adibah (verified owner)

    Selesa. Kain yg lembut. 1st time beli, dah suka. Dan dah repeat beli warna yg lain. I/allah, blh kumpul warna yg lain lagi.

  37. Eira (verified owner)

    Material sangat best..selesa

  38. One maszuana (verified owner)

    Selesa sangat, sejuk , tak melurut.

  39. Aween Azwani

    Cantik sangat..sesuai pakai dengan pelbagai warna baju

  40. Rabiatul Adawiyah (verified owner)

    Cepatnya order sampai!! Lurveee sangat. Baru beli seminggu dah repeat order hehe

  41. Addib

    Material Kain sejuk dan lembut. Tak melorot dan selesa muat untuk plus size. Mcm xpki hand socks. Warna pon cantik. Charm hanya di sebelah hand socks sahaja. Cuma harga pricey skit

  42. fatin (verified owner)

    in love betul dengan handsock ni.sangat berbeza dengan koleksi handsock yg saya ada sebelum ni.handsock jenama ni sangat selesa pakai,rasa macam x pakai apa sebab ringan,sejuk dan x bergulung di hujung lengan.walau pakai lama x menyebabkan gatal,tekstur kain yang sangat nyaman.akan repeat warna lain plak lepas ni.

  43. Radzyah (verified owner)

    Sebab material handsock ni selasa di pakai, ni pembelian saya kali kedua.
    Very comfy.

  44. Fatin Nadhira Binti Mohd Alwi (verified owner)

    Lembut dan selesa kainnya. Tak panas. Sesuai dgn tangan saiz kecil macam saya

  45. latifah ali (verified owner)

    Alhamdullilah material bagus service pun bagus

  46. Rohani D (verified owner)

    Terbaik

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0