(16 customer reviews)

Hijrah Handsock In Nude

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

In stock

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 4 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

 

16 reviews for Hijrah Handsock In Nude

  1. ASZ (verified owner)

    Like no other. The best

    Tidak melorot, tidak gatal, tidak panas. Selesa even for plus size. The best ever👍🏻👍🏻

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  2. Norhaida Mohd Abdil (verified owner)

    Highly recommended.

    Rasa sangat selesa, tak rimas dan lengan tak berpeluh. Warna2 pun menarik. Saya sangat suka handsock ni..

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  3. AMN (verified owner)

    Handsocks yang selesa

    Kain yang lembut, tidak panas dan tidak melorot

    Helpful?
    0 0
  4. Rohaizah bt hassan (verified owner)

    Handsock

    In love dh dgn handsock nie ..kain dia lembut selesa memakainya ..
    Berbaloi beli 4 free 2..terima kasih nyleascarf

    Helpful?
    0 0
  5. Noor Azlina Mustafa (verified owner)

    Soft and Comfortable Handsocks

    Terbaik, sangat selesa, lembut, ringan dan tidak merengsakan. Tidak melurut dengan mudah sebab ada getah.

    Hijrah Handsock In Nude
    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  6. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Helpful?
    0 0
  7. Suria Suriani Sulaiman (verified owner)

    Best sangat sangat

    Dah banyak kali beli handsocks sana ini tapi yang ini sangat best! First time sarung terus rasa wahhhhh.. best nyaaaaa kain sejuk dan selesa. Ada getah yang tak mengcemkan sangat. Just nice je.. tak menyesal beli 3 free 1 tu tapi i beli lebih sbb baca review ramai bagi good komen. Sejenis cerewet sebenarnya. So sangat recommended 👌

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  8. Farah Hazwani (verified owner)

    Selesa pakai tak panas

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  9. Izawati Ismail (verified owner)

    Best Handsocks ever bought

    Bila sarung, rasa sangat selesa, getah dipangkal lengan adalah sebab saya membeli. Immediately fall in love with the handsocks..Nicely fits my hand..

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  10. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Warna semua cantik...selesa sgt...kain sejuk

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  11. Noor Aqilah Rohhaizan (verified owner)

    handsocks

    kain best,selesa material ok sjuk..

    Hijrah Handsock In Nude
    Helpful?
    0 0
  12. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    The best ever

    No comments sbb handsock ni first pakai tak tau nk kata apa, sbb selesa teramat selesa then kainnya pun sejuk, tak gatal and yg plg penting tak melorot sbb ada getah kt hujung siku.. Love sgt♥️

    Helpful?
    0 0
  13. Azzah Nazihah Zakaria (verified owner)

    Selesa

    Best sangat pakai handsock ni.. Sejuk je, tak gatal, tak melorot, warna pilihan sekarang pun dah mcm².. I love it..InsyaAllah akan jadi customer yg setia kt sini je, dah tak pndg yg lain♥️

    Helpful?
    0 0
  14. Rozihanim Shekh Zain (verified owner)

    best sangat

    Helpful?
    0 0
  15. Rozihanim Shekh Zain (verified owner)

    best sangat
    lembut, nipis dan selesa

    Helpful?
    0 0
  16. Zai Zaki (verified owner)

    Recommended handsocks utk semua

    Handsocks sgt selesa, material bagus. Pakai handsocks rasa mcm tak pakai.. Smooth feeling..

    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0