Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Sand

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

In stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

15 reviews for Hijrah Handsock In Sand

    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    +1
    NURFAZIRAH ZAKRI
    22 September 2021
    LOVEEE SANGATTT yee handsock ni
    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas ...More
    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas .. terletak jee kt tangan .. 🤩🤩 MasyaAllah xrugi beli banyak .. will repeat again soon in shaa Allah.

    Semoga maju jaya.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Nur syuhada
    22 September 2021
    Material hijrah handsock besttt.
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan ...More
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    juraimah juwahir
    10 September 2021
    Memang tak rugi beli.
    Alhamdulillah cukup best materialnya dah pakai pun ni..mmg tk melorot🤣🤣 mmg tk rugi beli.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Aina Liyana
    10 September 2021
    The material, the colour, superb 👍👍👍👍
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guy...More
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Norlida
    9 September 2021
    The best handsocks❤️
    Handsocks yg selesa di pakai, material yg best dan logo yg cantik❤️
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Nurliyana Azhar
    6 September 2021
    Best sangat handsocks ni. Kain super comfy and lembut je bila pakai. Dah la lembut tak melorot pulak tu bila pakai. Semoga dengan handsocks yang seles...More
    Best sangat handsocks ni. Kain super comfy and lembut je bila pakai. Dah la lembut tak melorot pulak tu bila pakai. Semoga dengan handsocks yang selesa ni menjadi asbab untuk istikhomah pakai handscoks lepas ni.❤️ Thanks sebab keluarkan handsocks yg best ni. Suka sangat2!!!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    WAN AZLINDA SAIM
    4 September 2021
    Repeat Order COLOR BARU Pulak.
    Pernah try batch sebelum ni color2 yg bawah tu.sesuai utk sy yg ade eczema walau berpeluh masih selesa kerana kain nya yg lembut...bila open lg baych ...More
    Pernah try batch sebelum ni color2 yg bawah tu.sesuai utk sy yg ade eczema walau berpeluh masih selesa kerana kain nya yg lembut...bila open lg baych color baru grab lagi promo yg sama buy 4 free 2..yg penting setiap kali grab warna hitam wajib ade 1..🤭😍🤗
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Lin
    4 September 2021
    Kain sedap
    Color cantik. Material sedap. Sejuk. Masalahnya tangan kecik sgt kot. Getahnya masih longgar. So pakai melurut jugak jatuh. Kena besarkan tgn..😅
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Mizz Nina Fadzwi
    3 September 2021
    Look elegant.
    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegan...More
    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Zalizawati Ismail
    2 September 2021
    1st time jumpe handsocks yg tak melorot.
    Semua okay. Saya dah try pakai.. selesa sangat.. & tak melorot.. 1st time jumpe handsocks yg tak melorot...
    Next time blh repeat lg.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Atikah Aziz
    29 August 2021
    Selesa, lembut and very good customer service
    Selesa, lembut and very good customer service
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Adilah Rashid
    5 August 2021
    Puas hati sangat.
    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Nurliyana
    2 August 2021
    Alhamdulillah selesa sangat.
    Handsocks tak melorot pun. Boleh repeat warna lain la lepas ni. Material pun sedap lembut dan tak panas.
    Helpful?
    1 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    Munibah Izhar
    1 August 2021
    Hijrah handsocks
    Warna paling senang masuk dengan macam-macam warna baju 🤩
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Sand photo review
    NURULHUDA
    6 July 2021
    Sangat³ best
    Ini yang paling best dari banyak brand saya beli...
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram