Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Sand

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

Out of stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

20 reviews for Hijrah Handsock In Sand

  1. Zuhazlina (verified owner)

    Memang selesa

    Memang selesa & tak melorot.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  2. Fauziah (verified owner)

    Suka sangat.

    Handsock berkualiti dan sgt selesa, suka sgt dan saya nk repeat order, saya bagi 5🌟

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  3. Shairina Begum Sulaiman (verified owner)

    Repeat order sebab best sangat

    Repeat order. Cantik & selesa sangat. Love NS handsocks ❤

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  4. rosalinda (verified owner)

    hijrah handsocks

    sangat sangat selesa. tak melorot walaupun lama pakai. sejuk

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  5. nurzaidah (verified owner)

    Best.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  6. NURFAZIRAH ZAKRI (verified owner)

    LOVEEE SANGATTT yee handsock ni

    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas .. terletak jee kt tangan .. 🤩🤩 MasyaAllah xrugi beli banyak .. will repeat again soon in shaa Allah.
    Semoga maju jaya.

    Hijrah Handsock In Sand
    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  7. Nur syuhada (verified owner)

    Material hijrah handsock besttt.

    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  8. juraimah juwahir (verified owner)

    Memang tak rugi beli.

    Alhamdulillah cukup best materialnya dah pakai pun ni..mmg tk melorot🤣🤣 mmg tk rugi beli.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  9. Aina Liyana (verified owner)

    The material, the colour, superb 👍👍👍👍

    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  10. Norlida (verified owner)

    The best handsocks❤️

    Handsocks yg selesa di pakai, material yg best dan logo yg cantik❤️

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  11. Nurliyana Azhar (verified owner)

    Best sangat handsocks ni. Kain super comfy and lembut je bila pakai. Dah la lembut tak melorot pulak tu bila pakai. Semoga dengan handsocks yang selesa ni menjadi asbab untuk istikhomah pakai handscoks lepas ni.❤️ Thanks sebab keluarkan handsocks yg best ni. Suka sangat2!!!

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  12. WAN AZLINDA SAIM (verified owner)

    Repeat Order COLOR BARU Pulak.

    Pernah try batch sebelum ni color2 yg bawah tu.sesuai utk sy yg ade eczema walau berpeluh masih selesa kerana kain nya yg lembut...bila open lg baych color baru grab lagi promo yg sama buy 4 free 2..yg penting setiap kali grab warna hitam wajib ade 1..🤭😍🤗

    Helpful?
    0 0
  13. Lin (verified owner)

    Kain sedap

    Color cantik. Material sedap. Sejuk. Masalahnya tangan kecik sgt kot. Getahnya masih longgar. So pakai melurut jugak jatuh. Kena besarkan tgn..😅

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  14. Mizz Nina Fadzwi (verified owner)

    Look elegant.

    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  15. Zalizawati Ismail (verified owner)

    1st time jumpe handsocks yg tak melorot.

    Semua okay. Saya dah try pakai.. selesa sangat.. & tak melorot.. 1st time jumpe handsocks yg tak melorot...
    Next time blh repeat lg.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  16. Atikah Aziz (verified owner)

    Selesa, lembut and very good customer service

    Selesa, lembut and very good customer service

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  17. Adilah Rashid (verified owner)

    Puas hati sangat.

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  18. Nurliyana (verified owner)

    Alhamdulillah selesa sangat.

    Handsocks tak melorot pun. Boleh repeat warna lain la lepas ni. Material pun sedap lembut dan tak panas.

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    1 0
  19. Munibah Izhar (verified owner)

    Hijrah handsocks

    Warna paling senang masuk dengan macam-macam warna baju 🤩

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
  20. NURULHUDA (verified owner)

    Sangat³ best

    Ini yang paling best dari banyak brand saya beli...

    Hijrah Handsock In Sand
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Copyright © 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram