Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Shadow

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

Out of stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

15 reviews for Hijrah Handsock In Shadow

  1. nadiathibroni (verified owner)

    Material kain tak panas. Size sesuai untk semua especially yg berlengan besar. Sangat selesa!

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  2. Yang Rafidah (verified owner)

    Alhamdulillah selesa pakai.

    Materialnya berkualiti dan jahitannya kemas juga tak melorot ketika dipakai. Selain dr tu, pilihan warna yg menarik

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  3. Halimatun Saadiah (verified owner)

    Cantik

    Selesa dan tak melorot.

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  4. Humi Nur (verified owner)

    Very comfortable

    Alhamdulillah, saya dah receive handsock.
    Lembut sangat sangat, very comfortable. This is my first time beli kat NS, review yang Saya tengok kat Ig sangat accurate. I love it thank you !

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  5. NURUL HAJARIAH (verified owner)

    Sejuk dan selesa

    Material sejuk dan selesa. Tak gatal. Tak melorot dan terletak elok je kat tangan.

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  6. Normala (verified owner)

    Best la kainnya

    Sedap pakai dan kainnya sejuk.

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  7. Nur syuhada (verified owner)

    Material hijrah handsock besttt.

    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  8. Aini Nonchi (verified owner)

    Best mmg best

    Terbaik...

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  9. Hani Hani (verified owner)

    Good Alhamdulilah sgt puashati ☺️

    Husb pun bg tau cantik kemas, materials bagus, InnshaAllah akan purchase lg untk warna2 lain. Plan nk hadiah untk kawan

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  10. Siti Fatimah Ahmad (verified owner)

    Cantik sangat.

    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni πŸ‘.

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  11. Rohaya Dali (verified owner)

    Dh 2x repeat handsock ni.

    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  12. juraimah juwahir (verified owner)

    Memang tak rugi beli.

    Alhamdulillah cukup best materialnya dah pakai pun ni..mmg tk melorot🀣🀣 mmg tk rugi beli.

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  13. Aina Liyana (verified owner)

    The material, the colour, superb πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  14. Fara Adam (verified owner)

    Love sangat-sangat.

    Selesa sgt2.. sy pernah dpt handsocks dulu.. tp dia selalu melorot jatuh.. ni maintain kat situ je..

    Hijrah Handsock In Shadow
    Helpful?
    0 0
  15. syazwani632 (verified owner)

    Ini kali pertama saya beli produk keluaran Nyleascarft. Saya telah cuba banyak handsocks yang ada di pasaran. Berbaloi dengan harga yang dikenakan kerana bila saya sarungkan hand socks tu di tangan, jelas terasa perbezaan kualiti handsocks dari Nyleascarfy berbanding handsocks lain yang pernah saya beli. Terima kasih di atas 2 hand socks percuma.

    Saya harap Nyleascraft akan mengeluarkan warna-warna handsocks yang lebih pelbagai.

    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Copyright Β© 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram