Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Shadow

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

In stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

10 reviews for Hijrah Handsock In Shadow

    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Normala
    23 September 2021
    Best la kainnya
    Sedap pakai dan kainnya sejuk.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Nur syuhada
    22 September 2021
    Material hijrah handsock besttt.
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan ...More
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Aini Nonchi
    21 September 2021
    Best mmg best
    Terbaik...
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Hani Hani
    20 September 2021
    Good Alhamdulilah sgt puashati ☺️
    Husb pun bg tau cantik kemas, materials bagus, InnshaAllah akan purchase lg untk warna2 lain. Plan nk hadiah untk kawan
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Siti Fatimah Ahmad
    15 September 2021
    Cantik sangat.
    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni πŸ‘.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Rohaya Dali
    10 September 2021
    Dh 2x repeat handsock ni.
    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    juraimah juwahir
    10 September 2021
    Memang tak rugi beli.
    Alhamdulillah cukup best materialnya dah pakai pun ni..mmg tk melorot🀣🀣 mmg tk rugi beli.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Aina Liyana
    10 September 2021
    The material, the colour, superb πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guy...More
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    Fara Adam
    9 September 2021
    Love sangat-sangat.
    Selesa sgt2.. sy pernah dpt handsocks dulu.. tp dia selalu melorot jatuh.. ni maintain kat situ je..
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Shadow photo review
    syazwani632
    4 September 2021
    Ini kali pertama saya beli produk keluaran Nyleascarft. Saya telah cuba banyak handsocks yang ada di pasaran. Berbaloi dengan harga yang dikenakan ker...More
    Ini kali pertama saya beli produk keluaran Nyleascarft. Saya telah cuba banyak handsocks yang ada di pasaran. Berbaloi dengan harga yang dikenakan kerana bila saya sarungkan hand socks tu di tangan, jelas terasa perbezaan kualiti handsocks dari Nyleascarfy berbanding handsocks lain yang pernah saya beli. Terima kasih di atas 2 hand socks percuma.



    Saya harap Nyleascraft akan mengeluarkan warna-warna handsocks yang lebih pelbagai.
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Β© 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram