Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Taupe

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

In stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

12 reviews for Hijrah Handsock In Taupe

    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    +1
    NURFAZIRAH ZAKRI
    22 September 2021
    LOVEEE SANGATTT yee handsock ni
    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas ...More
    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas .. terletak jee kt tangan .. 🀩🀩 MasyaAllah xrugi beli banyak .. will repeat again soon in shaa Allah.

    Semoga maju jaya.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Ana
    22 September 2021
    Superrbbb
    Dah banyak kali pakai. Walaupun saiz badan saya besar, tapi material handsock stretchable sangat jadi muat dengan sy
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Aini Nonchi
    21 September 2021
    Best mmg best
    Selesa dipakai, jenis kain yg sejuk.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Hani Hani
    20 September 2021
    Good Alhamdulilah sgt puashati ☺️
    Husb pun bg tau cantik kemas, materials bagus, InnshaAllah akan purchase lg untk warna2 lain. Plan nk hadiah untk kawan
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Nor Azwa Wahab
    20 September 2021
    Nak repeat order lagi.
    Memang sedap pakai. Puas hati.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Siti Saliha
    20 September 2021
    Alhamdulillah puas hati sangat.
    Kain lembut, best, tak panas. Memang ngam saiz pun.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Suhaini Mashuri
    15 September 2021
    Material best.
    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Siti Fatimah Ahmad
    15 September 2021
    Cantik sangat.
    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni πŸ‘.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Rohaya Dali
    10 September 2021
    Dh 2x repeat handsock ni.
    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Aina Liyana
    10 September 2021
    The material, the colour, superb πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guy...More
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Fara Adam
    9 September 2021
    Love sangat-sangat.
    Selesa sgt2.. sy pernah dpt handsocks dulu.. tp dia selalu melorot jatuh.. ni maintain kat situ je..
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Taupe photo review
    Mizz Nina Fadzwi
    3 September 2021
    Look elegant.
    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegan...More
    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❀️.
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Β© 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram