Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Taupe

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

Out of stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

17 reviews for Hijrah Handsock In Taupe

  1. Mazlina Nuruddin (verified owner)

    Selesa sangat.

    Getah nya just nice ok.. grip elok.. X ketat.. Sejuk je rasa material ni.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  2. Rafidah Ibrahim (verified owner)

    Hand socks

    Suka sgt, material sejuk dan tidak melorot ♥️♥️♥️

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  3. Mimie

    Cantik..kain cotton kualiti tinggi, selesa dan nmpak exclusive wif elegant..

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  4. Humi Nur (verified owner)

    Very comfortable

    Alhamdulillah, saya dah receive handsock.
    Lembut sangat sangat, very comfortable. This is my first time beli kat NS, review yang Saya tengok kat Ig sangat accurate. I love it thank you !

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    1 0
  5. WAN NORHANA WAN IBRAHIM (verified owner)

    Comfortable!

    Saya dah ada 8 pasang. Terima kasih Nylea Scarf. Nanti nak beli lagi. Selesa sangat, tak melorot dan tak kedut2 langsung sepanjang hari. Fabrik pun sejuk dan tak gatal. Admin yg layan whatsapp dan IG pun baik2 belaka.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  6. NURFAZIRAH ZAKRI (verified owner)

    LOVEEE SANGATTT yee handsock ni

    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas .. terletak jee kt tangan .. 🤩🤩 MasyaAllah xrugi beli banyak .. will repeat again soon in shaa Allah.
    Semoga maju jaya.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  7. Ana (verified owner)

    Superrbbb

    Dah banyak kali pakai. Walaupun saiz badan saya besar, tapi material handsock stretchable sangat jadi muat dengan sy

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  8. Aini Nonchi (verified owner)

    Best mmg best

    Selesa dipakai, jenis kain yg sejuk.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  9. Hani Hani (verified owner)

    Good Alhamdulilah sgt puashati ☺️

    Husb pun bg tau cantik kemas, materials bagus, InnshaAllah akan purchase lg untk warna2 lain. Plan nk hadiah untk kawan

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  10. Nor Azwa Wahab (verified owner)

    Nak repeat order lagi.

    Memang sedap pakai. Puas hati.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  11. Siti Saliha (verified owner)

    Alhamdulillah puas hati sangat.

    Kain lembut, best, tak panas. Memang ngam saiz pun.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  12. Suhaini Mashuri (verified owner)

    Material best.

    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  13. Siti Fatimah Ahmad (verified owner)

    Cantik sangat.

    Terima kasih,cantik sgt..warna pilihan pun cantik2. Sy beli ye...kain selesa, sedap pakai..insyaAllah boleh berurusan lg lepas ni 👍.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  14. Rohaya Dali (verified owner)

    Dh 2x repeat handsock ni.

    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  15. Aina Liyana (verified owner)

    The material, the colour, superb 👍👍👍👍

    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  16. Fara Adam (verified owner)

    Love sangat-sangat.

    Selesa sgt2.. sy pernah dpt handsocks dulu.. tp dia selalu melorot jatuh.. ni maintain kat situ je..

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
  17. Mizz Nina Fadzwi (verified owner)

    Look elegant.

    Alhamdulillahhh, finally dapat juga handsock yang sesuai dengan Nina… kain sejuk tak panas n tak melorot ✌🏻 DAN yang paling penting sekali look elegant with the exclusive tag. Love sangat ❤️.

    Hijrah Handsock In Taupe
    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Copyright © 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram