(19 customer reviews)

Selesa Socks In Black

RM12.00

Selesa Socks keeping your feet (and aurah) covered in soft, breathable, non slippery, absorbent, high grade cotton.

In stock

Description

Design Details

Material :

Premium Cotton

Size :

+- 6.5 inches (length from toe to heel)

+- 6 inches (length from heel to leg opening)

Fits size S - XXL

Combo Pricing

Buy 5 Pairs Free 1 Pair

Color for free pair will be given at random during postage.

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

 

19 reviews for Selesa Socks In Black

Customer Images

Image #1 from Aisyah
Image #2 from Dyna Nora
Image #3 from Suhaily Zainal Aznam
Image #4 from Suhaily Zainal Aznam
Image #1 from Aisyah

Aisyah

Stokin sgt selesa dan tidak mudah jatuh ketika dipakai terutama utk saya yg berkaki agak besar.

Image #2 from Dyna Nora

Dyna Nora

Saya baru nak cuba pakai stokin. Alhamdulillah selesa sangat. Tak terasa kekok. Tak memyesal beli 5 pasang terus.

Image #3 from Suhaily Zainal Aznam

Suhaily Zainal Aznam

selesa stokin ni. walau nampak macam tebal tapi percaya lah, sangat selesa dipakai. sure akan repeat lagi.

Image #4 from Suhaily Zainal Aznam

Suhaily Zainal Aznam

selesa stokin ni. walau nampak macam tebal tapi percaya lah, sangat selesa dipakai. sure akan repeat lagi.

Image #1 from Aisyah
Image #2 from Dyna Nora
Image #3 from Suhaily Zainal Aznam
Image #4 from Suhaily Zainal Aznam
  1. Niza M.Ros (verified owner)

    Kain lembut, tak panas, selesa. Mmg puas hati sangatttt!!!

    Helpful?
    0 0
  2. Aisyah (verified owner)

    Black Socks

    Stokin sgt selesa dan tidak mudah jatuh ketika dipakai terutama utk saya yg berkaki agak besar.

    Selesa Socks In Black
    Helpful?
    0 0
  3. Feena (verified owner)

    Selesa sangat socks Nyleascarf.Tak rasa macam pakai socks. Cuma sya syorkan aocks dikeluarkan dalam design yang plain takde lines atau panels macam sekarang sesuai sangat untuk wanita yang pakai kasut tinggi atau kasut wanita. Sockas yang ada panels atau lines macam ini kena designnya for sports.

    Helpful?
    1 0
  4. Magdelina Dahalan (verified owner)

    Selesa socks

    It is indeed selesa cuma x cukup panjang untuk size kaki besar mcm saya ni (10). Harap NS dpt produce selesa socks yg lebih pjg so betul2 dpt cover our aurat bila berjalan

    Helpful?
    0 0
  5. Nor Nizana Zainal Abidin (verified owner)

    Nice and comfortable to wear

    Helpful?
    0 0
Add a review

Your email address will not be published.

Cancel

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0