Hijrah Handsock

Hijrah Handsock In Tortilla

Please scroll below to view product description and pricing options

RM25.00

Out of stock

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 21cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Combo Pricing

Combo 1 : Buy 3 pairs @ RM 75 + FREE 1 Pair

Combo 2 : Buy 4 pairs @ RM 100 + FREE 2 Pairs

(Colors for free 1 / 2 pairs will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

 

23 reviews for Hijrah Handsock In Tortilla

  1. Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Yang Rafidah
    20 October 2021
    Alhamdulillah selesa pakai.
    Materialnya berkualiti dan jahitannya kemas juga tak melorot ketika dipakai. Selain dr tu, pilihan warna yg menarik
    Helpful?
    0 0
    zufariz77
    18 October 2021
    Handsock
    Material bagus..sejuk..sesuai utk plussize..penghantaran cepat.tak rugi beli
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Zuhazlina
    14 October 2021
    Memang selesa
    Memang selesa & tak melorot.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Mazlina Nuruddin
    12 October 2021
    Selesa sangat.
    Getah nya just nice ok.. grip elok.. X ketat.. Sejuk je rasa material ni.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    NORMAHIZA
    11 October 2021
    Dah banyak beli.
    Kain selesa & tidak melurut ke bawah.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    FATIN NADIRAH
    8 October 2021
    Cantik
    Alhamdulillah saya dah pakai NyleaScarf. Best sangat-sangat, selesa sangat.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Hanis Fuad
    8 October 2021
    Thorbaikkkk
    Kali pertama beli dah love love.. kena repeat lagi utk handsock atau socks.. tahniah Nyleascraft 😍😍
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Halimatun Saadiah
    7 October 2021
    Cantik
    Selesa dan tak melorot.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Huda Binti Abdul Malek
    3 October 2021
    Alhamdulillah... sgt selesa, kain sejuk je. Terima kasih utk 'rasa' ini πŸ₯°
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Humi Nur
    1 October 2021
    Very comfortable
    Alhamdulillah, saya dah receive handsock.
    Lembut sangat sangat, very comfortable. This is my first time beli kat NS, review yang Saya tengok kat Ig s...More
    Alhamdulillah, saya dah receive handsock.

    Lembut sangat sangat, very comfortable. This is my first time beli kat NS, review yang Saya tengok kat Ig sangat accurate. I love it thank you !
    Helpful?
    0 0
    SITI ZAHARAH MD NOR
    1 October 2021
    SANGAT SELESA..!!!
    Alhamdulillah saya masa nak beli ragu2 juga sebab nak beli 4pasang..tapi redah je beli. Dah sampai terus cuba pakai. Soooo sejuk dan selesa. tak rasa ...More
    Alhamdulillah saya masa nak beli ragu2 juga sebab nak beli 4pasang..tapi redah je beli. Dah sampai terus cuba pakai. Soooo sejuk dan selesa. tak rasa panas sbb cotton dia lembut tapi tak jarang. Warna pun cantik2 dan mudah nak pairing dengan banyak baju. Paling best beli 4 dapat percuma 2. Terima kasih seller and for sure akan repeat beli lagi.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Khair Nash
    26 September 2021
    Alhamdulillah suka suka sukaaaaa
    Material lembut, sejuk dan selesa. Really love it!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Noor Hayati Kasim
    25 September 2021
    Alhamdulillah. Puas hati. Suka warna2nya. Kain sgt lembut & tak panas. Rasa macam kita tak pakai handsoxπŸ‘.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Nurzaidah
    23 September 2021
    Super love handsock ni..xmelorot n lembut kat kulit, xpanas n xrimas langsung. Tq sebab hasilkan handsock mcm ni..in sha Allah akan collect semua colo...More
    Super love handsock ni..xmelorot n lembut kat kulit, xpanas n xrimas langsung. Tq sebab hasilkan handsock mcm ni..in sha Allah akan collect semua color..and..penghantaran sgt cepat.tq team.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    +1
    NURFAZIRAH ZAKRI
    22 September 2021
    LOVEEE SANGATTT yee handsock ni
    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas ...More
    Just want to say LOVEEE SANGATTT yee handsock ni 😍😍 kain sangat selesa .. lembut & yg paling penting material tak panas langsung .. jahitan kemas .. terletak jee kt tangan .. 🀩🀩 MasyaAllah xrugi beli banyak .. will repeat again soon in shaa Allah.

    Semoga maju jaya.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Nur syuhada
    22 September 2021
    Material hijrah handsock besttt.
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan ...More
    Tak panas, tak rse gatal2 bila pkai lame2, Yg penting xmelorot langsung.. Maintain je kt situ. Dh try bnyk brand dri murah ke mhl.. Semua ade pro dan contra.. Tp hijrah ni semua complete.. Insyaallah.. Nnti sy repeat dan sgt recommended!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Nor Azwa Wahab
    20 September 2021
    Nak repeat order lagi.
    Memang sedap pakai. Puas hati.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Suhaini Mashuri
    15 September 2021
    Material best.
    Material best, lembut sangat-sangat dan selesa pakai.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Rohaya Dali
    10 September 2021
    Dh 2x repeat handsock ni.
    Sy mmg cari material cotton. Tu ja yg rasa selesa. Best nya sbb getah fix kt lengan & x melorot ke bawah.
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Aina Liyana
    10 September 2021
    The material, the colour, superb πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guy...More
    Kebiasaannya sy pakai handsock, sy akan naik gatal2 di tangan.. tapi alhamdulillah, pakai handsocks dari nyleascarf, lgsh x naik gatal2.. good job guys!! affordable price too!!
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    Fara Adam
    9 September 2021
    Love sangat-sangat.
    Selesa sgt2.. sy pernah dpt handsocks dulu.. tp dia selalu melorot jatuh.. ni maintain kat situ je..
    Helpful?
    0 0
    ulf.pinkymummy
    9 September 2021
    Alhamdulillah. Thank you Nyleascarf for the best hand sock. Im really love it.. Sangat selesa dan cantik.
    Very nice
    Helpful?
    0 0
    Hijrah Handsock In Tortilla photo review
    syazwani632
    4 September 2021
    Ini kali pertama saya beli produk keluaran Nyleascarft. Saya telah cuba banyak handsocks yang ada di pasaran. Berbaloi dengan harga yang dikenakan ker...More
    Ini kali pertama saya beli produk keluaran Nyleascarft. Saya telah cuba banyak handsocks yang ada di pasaran. Berbaloi dengan harga yang dikenakan kerana bila saya sarungkan hand socks tu di tangan, jelas terasa perbezaan kualiti handsocks dari Nyleascarfy berbanding handsocks lain yang pernah saya beli. Terima kasih di atas 2 hand socks percuma.



    Saya harap Nyleascraft akan mengeluarkan warna-warna handsocks yang lebih pelbagai.
    Helpful?
    0 1
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Β© 2020 NYLEASCARF (SA0406502-W). All rights reserved
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram