(54 customer reviews)

Hijrah Handsock In Nougat

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

In stock (can be backordered)

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL**

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 22cm
  • Arm Opening (Stretch): (Max***) +- 30cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 5 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

** Please ensure the sizing fits you before purchase. Any request to change due to sizing (too loose or too tight) will not be entertained.

***Please ensure the top your arm's diameter is 1 - 2 cm smaller than the maximum arm opening stretch on handsock for maximum comfort.

ย 

 

54 reviews for Hijrah Handsock In Nougat

  1. Ika (verified owner)

    Selesa dan sejuk

    Handsock sangat lembut dan selesa. Pakai seharian pun tak rasa rimas dan yang penting tak melorot๐Ÿ˜„

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 1 0
  2. Syazwin (verified owner)

    Material sangat best dan selesa! Confirm akan repeat order ๐Ÿ™‚

    Helpful? 1 0
  3. sarah (verified owner)

    nouget handsock

    recommended product!

    Helpful? 1 0
  4. Nuurain Binti Abd Aziz (verified owner)

    Material Sejuk & sngt selesa

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 1 0
  5. Miss Wani (verified owner)

    Sangat selesa

    Kain lembut dan grip
    Helok di lengan. Lengan chubby pun helok je tak ketat. Material dia mmg terbaik. Tolong try ya

    Helpful? 1 0
  6. Fuzi (verified owner)

    Selesa & lembut

    Material selesa pakai..

    Helpful? 0 0
  7. Nur Ain (verified owner)

    sangat selesa dan cantik!

    Helpful? 0 0
  8. hzwnimzln (verified owner)

    Selesa lembut

    Buy 5 free 1. Selesa lembut. Thank you Nylea. Best service

    Helpful? 0 0
  9. rienburhan (verified owner)

    Handsock yg best sangat

    Seyes selesa sangat..tq seller siap dpt free selai

    Helpful? 0 0
  10. Faten (verified owner)

    Cantik !

    Will repeat it

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  11. Wanie Adnan (verified owner)

    1st time beli handsocks...

    Colour semua cantik2... kain lembut... selesa & tak panas...

    Helpful? 0 0
  12. Ruhaida Binti Mat Tukiran (verified owner)

    Lembut dan sangat selesa

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  13. Norazliza baharum (verified owner)

    Hansock best

    ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู๐Ÿ˜Š
    Best pakai handsock ni. Sebelum ni beli brand lain, asyik la melorot..tapi brand nyleascarf ni best. Minta repeat skin color ya.

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  14. Nor Farhana Ab Ghani (verified owner)

    Selesa yg amattttt handsocks..dh ada 10 colour dahhh..thanks nyleascarf hasilkan material yg best ni

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 1 0
  15. Cuna Radzi (verified owner)

    Sangat selesa, kain yang lembutt. Warna juga sangat soft. Sesuai dengan semua wanita yang suka pada kelembutan. Tq

    Helpful? 0 0
  16. Roza Noh (verified owner)

    Insha Allah nak beli warna lain pula

    Alhamdulillah sudah terima hijrah handsock buy 5 free 1. Warna semua cantik dan yang best sangat, ia selesa dipakai. In shaa Allah nak beli warna lain pula.

    Terima Kasih.

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  17. Lea (verified owner)

    Comfort, suitable length, good fabric and makes you feels not wearing any handsocks even you're wearing it.

    Helpful? 0 0
  18. Lea (verified owner)

    Comfort, suitable length, good fabric and makes you feels not wearing any handsocks even you're wearing it. Recommended to all.

    Helpful? 0 0
  19. Sabihah Suraya (verified owner)

    Hijrah Handsocks

    Selesa ๐Ÿ˜ xpanas xrasa gatal pun ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป puas hati beli 5 free 1 ๐Ÿฅฐ

    Helpful? 0 0
  20. Zuraa (verified owner)

    Handsocks

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

    Helpful? 0 0
  21. Shila (verified owner)

    SelesAa

    Dah beli banyak brand tapi yang ni mmg pakai terus jatuh cintaaa

    Helpful? 0 0
  22. Rose (verified owner)

    Kali pertama beli dah suka. Color cantik. Kain selesa bila pakai. Memang akan beli color lain ๐Ÿ˜

    Helpful? 0 0
  23. nur (verified owner)

    Sangat selesa n colour sangat cantik

    Helpful? 0 0
  24. Aqilah (verified owner)

    Hijrah Handsock

    1st time beli hijrah handsock ni. Boleh beli lagi. Mmg x pandang handsock jenis lain dah ๐Ÿฅฐ. Alhamdulillah dah jumpa handsock yang best sgt. Material sejuk, lembut, xmelorot, kemas je grip.. sesuai dengan kita yg size tgn besar2 ni tau.๐Ÿ˜

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  25. Nana (verified owner)

    Hijrah Handsocks

    Alhamdulillah.Material,warna & simple design yet elegant memang menyebabkan I in love sangat.

    Helpful? 0 0
  26. nur aqilah (verified owner)

    nuraqilahmohdfauzi1@gmail.com

    Alhamdulillah selesa sangat2 ada grip atas tu jadi anti slip. sukaaaaa

    Helpful? 0 0
  27. Khadijah (verified owner)

    Warna yang cantik, kain yang lembut

    Warna dia lawa2 betul. Lepas ni mau repeat warna lain pula. Tag besi tu lawa sesangat

    Helpful? 0 0
  28. Roshazlina (verified owner)

    Terbaikk. Kain sejuk Dan ringan. Sedap pakai. Warna semua cantik2. Lps ni kena order lg. Staff friendly sgt. Senang nk berurusan.

    Helpful? 0 0
  29. Roshazlina (verified owner)

    Handsock

    Puashati sangat. Mula2 beli 1 cuba lps tu sedap pakai kain ringanj e ada getah x melorot. Warna semua cantik2...terus repeat order beli 4 Lai terus. Nnti nk beli lg semua warna

    Helpful? 0 0
  30. Ijah (verified owner)

    Terus tertarik nak pakai handsock ni bila lisa pakai. Di rumah pon ada cuma bila pakai gatal tgn. Will try nak jd istiqamah pakai hsock

    Helpful? 0 0
  31. Simah Yusran (verified owner)

    Handsock

    Mula2 dapat sebagai hadiah. Terjatuh cinta dengan kain yang sangat selesa dan tidak panas bila digunakan.
    Sekarang saya pula beli sendiri warna yang berlainan. Insya Allah akan kembali untuk beli warna berbeza pula. Terima kasih.

    Helpful? 0 0
  32. Norren (verified owner)

    Selesa sangat

    Kain lembut sangat. Paling suka part atas tu tak ketat tak melekat tak panas

    Helpful? 0 0
  33. Airin Abu Bakar (verified owner)

    Hadiah buat sahabat

    Alhamdulillah, sahabat sangat sukakan handsock yang saya hadiahkan untuk dia sempena birthday โค๏ธ

    Helpful? 0 0
  34. mylia (verified owner)

    Sangat selesa

    Helpful? 0 0
  35. Nurul Syahidah (verified owner)

    Sangat selesa dengan handsock. Jahitan yang kemas, kain yang selesa dan tidak panas bila digunakan. Akan repeat order pada masa akan datang. Saya akan recommend pada kawan yang lain untuk beli๐Ÿ˜Š

    Helpful? 0 0
  36. Jumahari (verified owner)

    Finally jumpa juga handsock yang sangat selesa. Material sgt cantik dan selesa. Worth to buy.

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  37. Nazirah rozman (verified owner)

    Sgt2 berbaloi!!!!!!

    Sangat selesa dan cantik..

    Helpful? 0 0
  38. Ermarieza Salleh (verified owner)

    Handsock

    Best..lembut..selesa..

    Helpful? 0 0
  39. Nuril (verified owner)

    Selesa

    Selesa sgt pakai. Kain sedap pakai. Kain tak panasโ€ฆ semestinya akan repeat lagi. Postage juga sgt cepat prosesnya. Terbaik semuanya

    Helpful? 0 0
  40. Azianna Hamzah

    Selesa sangat ๐Ÿ˜

    Helpful? 0 0
  41. Azianna Hamzah

    Selesa ๐Ÿ˜

    Helpful? 0 0
  42. Nurul aliena (verified owner)

    Handsock

    Alhamdulillah handsock yang sangat slesa, material yg tk pnas๐Ÿฅฐ

    Helpful? 0 0
  43. Nurul (verified owner)

    Handsocks

    Alhamdulillah material yng sangat slesa bila pakai & tk pnas๐Ÿฅฐ

    Helpful? 0 0
  44. Izzati Rahim (verified owner)

    1st time pakai terus rasa selesa. Saya mmg susah nk carik handsock yg kemas dan xsakit. Yg nie mmg kemas je pakai elok terletak dan selesa dan tak sakit. Terus rasa bersemangat nk pakai.

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  45. Hasfarizan Binti Hasbollah (verified owner)

    Cantik, lembut dan selesa.. Highly recommemded.. ๐Ÿ‘

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  46. Nursalbiah nasir (verified owner)

    Love the handsocks

    Suka material handsock.warna pun menarik.dah kali ke 4 beli

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  47. Suraya (verified owner)

    Material lembut, selesa pakai dan tak panas.

    Helpful? 0 0
  48. Zahidah (verified owner)

    Sangat selesa

    Helpful? 0 0
  49. Zaini Mamat (verified owner)

    Berbaloi Beli

    Material kain handsock yang sangat lembut dan sangat selesa, sangat puas hati, berbaloi beli. Terbaik

    Helpful? 0 0
  50. Farah Hazwani (verified owner)

    Selesa pakai tak panas

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 1 0
  51. Wan norsalasiah Wan mohamed (verified owner)

    Kain sangat lembut dan selesa. Tidak panas dan getah tidak ketat.

    Helpful? 0 0
  52. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Cantik...kain lembut....

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  53. aida shuhada ismail (verified owner)

    Selesa sangt kain ye...berbaloi dgn harga...xrugi...

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
  54. norsuhaida (verified owner)

    terbaik semua nya . sangat recomended. boleh buat logo pada kedua2 belah tangan kanan dan kiri .

    Hijrah Handsock In Nougat
    Helpful? 0 0
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0