(54 customer reviews)

Hijrah Handsock In Nougat

RM25.00

Covering your Aurah without restriction. Our most sought after Handsock. Lightweight and comfortable, you would not even remember you are wearing one.

Out of stock

Description

Nyleascarf Hijrah Handsocks Explained

YouTube video

Nyleascarf Hijrah Handsocks

Our very first entry into the Handsocks Collection, Hijrah is made from Premium Cotton - breathable, cooling, stretchable (4 ways) and non see thru.
We've also included an elastic band at the arm portion, to prevent slip when worn, perfect for everyday wear.

Hijrah Handsocks Design Details

Material : Premium Cotton

Size : - Fit sizes S - - XXL**

  • Length : +- 33cm
  • Wrist Opening : +- 14cm
  • Arm Opening : +- 22cm
  • Arm Opening (Stretch): (Max***) +- 30cm

Finishing : Phatlock Stitching

Embellishment : NS Gold Charm

Hijrah Handsock - Special Offer

BUY 5 PAIRS FREE 1 PAIR

(Colors for free pair will be given randomly)

* All product images are captured in a brightly lit studio. Colors may slightly vary.

** Please ensure the sizing fits you before purchase. Any request to change due to sizing (too loose or too tight) will not be entertained.

***Please ensure the top your arm's diameter is 1 - 2 cm smaller than the maximum arm opening stretch on handsock for maximum comfort.

 

 

54 reviews for Hijrah Handsock In Nougat

  1. norsuhaida (verified owner)

    terbaik semua nya . sangat recomended. boleh buat logo pada kedua2 belah tangan kanan dan kiri .

  2. aida shuhada ismail (verified owner)

    Selesa sangt kain ye...berbaloi dgn harga...xrugi...

  3. Aida shuhada ismail (verified owner)

    Cantik...kain lembut....

  4. Wan norsalasiah Wan mohamed (verified owner)

    Kain sangat lembut dan selesa. Tidak panas dan getah tidak ketat.

  5. Farah Hazwani (verified owner)

    Sangat selesa bila pakai, walaupun dia panjang melebihi siku, tapi tak panas, tak gatal. Worth it beli.

  6. Zaini Mamat (verified owner)

    Material kain handsock yang sangat lembut dan sangat selesa, sangat puas hati, berbaloi beli. Terbaik

  7. Zahidah (verified owner)

    Sangat selesa

  8. Suraya (verified owner)

    Material lembut, selesa pakai dan tak panas.

  9. Nursalbiah nasir (verified owner)

    Suka material handsock.warna pun menarik.dah kali ke 4 beli

  10. Hasfarizan Binti Hasbollah (verified owner)

    Cantik, lembut dan selesa.. Highly recommemded.. 👍

  11. Izzati Rahim (verified owner)

    1st time pakai terus rasa selesa. Saya mmg susah nk carik handsock yg kemas dan xsakit. Yg nie mmg kemas je pakai elok terletak dan selesa dan tak sakit. Terus rasa bersemangat nk pakai.

  12. Nurul (verified owner)

    Alhamdulillah material yng sangat slesa bila pakai & tk pnas🥰

  13. Nurul aliena (verified owner)

    Alhamdulillah handsock yang sangat slesa, material yg tk pnas🥰

  14. Azianna Hamzah

    Selesa 😍

  15. Azianna Hamzah

    Selesa sangat 😍

  16. Nuril (verified owner)

    Selesa sgt pakai. Kain sedap pakai. Kain tak panas… semestinya akan repeat lagi. Postage juga sgt cepat prosesnya. Terbaik semuanya

  17. Ermarieza Salleh (verified owner)

    Best..lembut..selesa..

  18. Nazirah rozman (verified owner)

    Sangat selesa dan cantik..

  19. Jumahari (verified owner)

    Finally jumpa juga handsock yang sangat selesa. Material sgt cantik dan selesa. Worth to buy.

  20. Nurul Syahidah (verified owner)

    Sangat selesa dengan handsock. Jahitan yang kemas, kain yang selesa dan tidak panas bila digunakan. Akan repeat order pada masa akan datang. Saya akan recommend pada kawan yang lain untuk beli😊

  21. mylia (verified owner)

    Sangat selesa

  22. Airin Abu Bakar (verified owner)

    Alhamdulillah, sahabat sangat sukakan handsock yang saya hadiahkan untuk dia sempena birthday ❤️

  23. Norren (verified owner)

    Kain lembut sangat. Paling suka part atas tu tak ketat tak melekat tak panas

  24. Simah Yusran (verified owner)

    Mula2 dapat sebagai hadiah. Terjatuh cinta dengan kain yang sangat selesa dan tidak panas bila digunakan.
    Sekarang saya pula beli sendiri warna yang berlainan. Insya Allah akan kembali untuk beli warna berbeza pula. Terima kasih.

  25. Ijah (verified owner)

    Terus tertarik nak pakai handsock ni bila lisa pakai. Di rumah pon ada cuma bila pakai gatal tgn. Will try nak jd istiqamah pakai hsock

  26. Roshazlina (verified owner)

    Puashati sangat. Mula2 beli 1 cuba lps tu sedap pakai kain ringanj e ada getah x melorot. Warna semua cantik2...terus repeat order beli 4 Lai terus. Nnti nk beli lg semua warna

  27. Roshazlina (verified owner)

    Terbaikk. Kain sejuk Dan ringan. Sedap pakai. Warna semua cantik2. Lps ni kena order lg. Staff friendly sgt. Senang nk berurusan.

  28. Khadijah (verified owner)

    Warna dia lawa2 betul. Lepas ni mau repeat warna lain pula. Tag besi tu lawa sesangat

  29. nur aqilah (verified owner)

    Alhamdulillah selesa sangat2 ada grip atas tu jadi anti slip. sukaaaaa

  30. Nana (verified owner)

    Alhamdulillah.Material,warna & simple design yet elegant memang menyebabkan I in love sangat.

  31. Aqilah (verified owner)

    1st time beli hijrah handsock ni. Boleh beli lagi. Mmg x pandang handsock jenis lain dah 🥰. Alhamdulillah dah jumpa handsock yang best sgt. Material sejuk, lembut, xmelorot, kemas je grip.. sesuai dengan kita yg size tgn besar2 ni tau.😍

  32. nur (verified owner)

    Sangat selesa n colour sangat cantik

  33. Rose (verified owner)

    Kali pertama beli dah suka. Color cantik. Kain selesa bila pakai. Memang akan beli color lain 😁

  34. Shila (verified owner)

    Dah beli banyak brand tapi yang ni mmg pakai terus jatuh cintaaa

  35. Zuraa (verified owner)

    Material lembut dan ringan, puas hati sangat... Lama dah perhati , tapi habis stok. Tu yang bila dah open terus grab banyak.

  36. Sabihah Suraya (verified owner)

    Selesa 😍 xpanas xrasa gatal pun 👍🏻👍🏻 puas hati beli 5 free 1 🥰

  37. Lea (verified owner)

    Comfort, suitable length, good fabric and makes you feels not wearing any handsocks even you're wearing it. Recommended to all.

  38. Lea (verified owner)

    Comfort, suitable length, good fabric and makes you feels not wearing any handsocks even you're wearing it.

  39. Roza Noh (verified owner)

    Alhamdulillah sudah terima hijrah handsock buy 5 free 1. Warna semua cantik dan yang best sangat, ia selesa dipakai. In shaa Allah nak beli warna lain pula.

    Terima Kasih.

  40. Cuna Radzi (verified owner)

    Sangat selesa, kain yang lembutt. Warna juga sangat soft. Sesuai dengan semua wanita yang suka pada kelembutan. Tq

  41. Nor Farhana Ab Ghani (verified owner)

    Selesa yg amattttt handsocks..dh ada 10 colour dahhh..thanks nyleascarf hasilkan material yg best ni

  42. Norazliza baharum (verified owner)

    اَلْحَمْدُلِلّهِ😊
    Best pakai handsock ni. Sebelum ni beli brand lain, asyik la melorot..tapi brand nyleascarf ni best. Minta repeat skin color ya.

  43. Ruhaida Binti Mat Tukiran (verified owner)

    Lembut dan sangat selesa

  44. Wanie Adnan (verified owner)

    Colour semua cantik2... kain lembut... selesa & tak panas...

  45. Faten (verified owner)

    Will repeat it

  46. rienburhan (verified owner)

    Seyes selesa sangat..tq seller siap dpt free selai

  47. hzwnimzln (verified owner)

    Buy 5 free 1. Selesa lembut. Thank you Nylea. Best service

  48. Nur Ain (verified owner)

    sangat selesa dan cantik!

  49. Fuzi (verified owner)

    Material selesa pakai..

  50. Miss Wani (verified owner)

    Kain lembut dan grip
    Helok di lengan. Lengan chubby pun helok je tak ketat. Material dia mmg terbaik. Tolong try ya

  51. Nuurain Binti Abd Aziz (verified owner)

    Material Sejuk & sngt selesa

  52. sarah (verified owner)

    recommended product!

  53. Syazwin (verified owner)

    Material sangat best dan selesa! Confirm akan repeat order 🙂

  54. Ika (verified owner)

    Handsock sangat lembut dan selesa. Pakai seharian pun tak rasa rimas dan yang penting tak melorot😄

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0